Firestjernet sommerhus med sauna og brændeovn i Vejers

4
icon
icon
icon
icon

Kratvej 56, Vejers

- Sommerhusnr.: 50123
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kratvej 56 i Vejers står dette firestjernede sommerhus klar til en ferie for op til 6 personer. I sommerhuset er der lagt op til masser af afslapning i den varme udendørssauna, hvor I kan slappe fuldstændig af.

Afslapning i saunaen

I sommerhuset på Kratvej 56 i Vejers bliver I budt velkommen inden for til en hyggelig og afslappende ferie for hele familien. Her kan I nyde en skøn ferie og komme helt ned i gear.

Afslapning er der masser af på sommerhusets badeværelse. Og udenfor har I adgang til den skønne sauna, hvor I kan sætte jer til rette i varmen og slappe helt af. Det er også skønt med en tur i saunaen efter en frisk gåtur i naturen eller en dukkert i Vesterhavet, så I kan få varmen igen.

I sommerhusets alrum, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet, er det også muligt at slappe af. Her kan I sætte jer til rette i sofaen og se en god film i tv’et – I har desuden mulighed for at streame jeres yndlingsfilm via Chromecasten. Tænder I op i brændeovnen, sørger den for at sprede dejlig varme, og samtidig er den med til at fuldende den hyggelige feriestemning.

Når I skal samle energi til jeres kommende feriedage i Vejers, kan I gøre det i sommerhusets 3 soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det tredje er indrettet med 2 enkeltsenge.

1 kilometer til stranden og Vesterhavet

Fra sommerhuset kan I træde ud på terrassen, hvor der står både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed for jer. Find jer en god plads i solen, sæt jer godt til rette og slap fuldstændig af. Mens der er masser af afslapning på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der står et gyngestativ klar til dem.

Når I holder ferie i Vejers, skal I selvfølgelig en tur til Vesterhavet og de smukke sandstrande. Fra jeres ferieadresse på Kratvej 56 har I kun 1 kilometer dertil, og I vil på kort tid kunne nå frem til de brede sandstrande og blå bølger.

Efter en dejlig feriedag i Vejers kan I tænde op i grillen og stege nogle lækre bøffer, som I kan nyde på terrassen med et godt glas vin til. Skulle I mangle nogle småting til grillmiddagen, vil I hurtigt kunne skaffe det, da I har en indkøbsmulighed kun 800 meter fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50123

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus mit allem, was man braucht. Herrliche Lage mit einem tollen Blick aus dem verglasten Essbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Authentisches Ferienhaus zum Ankommen und Wohlfühlen in ruhiger Lage und guter Ausstattung, uns hat es an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig und schön gelegenes Haus.
Ausstattung ok.Das Bad könnte ein bisschen größer sein. Sonst alles super .



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.485
Renoveret / Byggeår:2019 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...