Skønt sommerhus med spa og sauna i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Risvej 39, Vejers

- Sommerhusnr.: 50128
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Vil du og din familie gerne på en afslappende ferie tæt på det skønne Vesterhav? Så tag et kig på dette skønne sommerhus på Risvej 39 i Vejers! I sommerhuset er der plads til op til 6 personer og 1 hund, og derfor er det et helt ideelt feriehus for familien. Sommerhuset byder både på en skøn spa og en dejlig sauna, som står klar til at forkæle jer med masser af afslapning på jeres ferie. Feriehuset har desuden en god beliggenhed med kun 500 meter til Vesterhavet og til jeres nærmeste indkøbsmulighed!

Nyd masser af afslapning i spa og sauna

I det skønne sommerhus på Risvej 39 i Vejers har I rig mulighed for at kunne nyde masser af afslapning i løbet af jeres ferie. I feriehuset har I nemlig først og fremmest en skøn spa, som I kan læne jer godt tilbage i og bare nyde en afslappende stund i det varme vand.

Derudover byder sommerhuset på en dejlig sauna, der også inviterer til masser af afslapning på ferien. I saunaen kan I sætte jer til rette og slappe fuldstændig af i varmen. Det er også skønt med en tur i saunaen efter en frisk gåtur i området eller efter en tur i Vesterhavet.

Hyggelig indretning med brændeovn

I det 110 kvadratmeter store sommerhus vil I opleve en hyggelig indretning, der danner en skøn ramme om jeres ferie. Der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme her!

Sommerhusets hjerte er alrummet, og her vil I helt sikkert komme til at tilbringe mange hyggelige timer sammen i løbet af jeres ferie. Her kan I samles til spil, film og madlavning, og samtidig har I også mulighed for at nyde hinandens selskab, selvom nogle står i køkkenet, mens andre ser tv. I alrummet har I en brændeovn, der sørger for, at feriestemningen er helt i top med sin knitren i baggrunden.

I sommerhuset har I 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når I skal samle ny energi til næste feriedag. På 2 af soveværelserne er der dobbeltseng, mens der på det tredje soveværelse er 2 enkeltsenge. Når I står op, slipper I for at stå i kø til toilettet, da I her har både et badeværelse og et gæstetoilet.

I løbet af jeres ferie skal I selvfølgelig ikke bruge en masse tid på praktisk husarbejde. Det slipper I for her, da I både har opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det. Desuden har I en energivenlig varmepumpe, der sikrer, at I har et godt indeklima i feriehuset.

Solrige feriedage på terrassen

Udendørs byder sommerhuset på flere skønne terrasser, som I kan nyde de solrige feriedage på. Den ene af terrasserne er lukket, så her har I mulighed for at have jeres hund med ude, uden at den går på opdagelse. Desuden er denne terrasse delvist overdækket, så I kan sætte jer i skyggen, hvis I skulle få brug for det.

På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan finde jer godt til rette og slappe af i solen. Desuden har I en grill til rådighed, så I kan tilberede lækre grillmiddage i løbet af jeres ferie, som I kan nyde på de lune ferieaftener på terrassen.

God beliggenhed med kun 500 meter til strand og indkøb

Sommerhuset på Risvej 39 i Vejers har en god beliggenhed, hvorfra I kun har 500 meter til det fantastiske Vesterhav. På kort tid til fods kan I nå til de brede sandstrande og blå bølger, hvor I kan nyde lange gåture, bade, bygge sandslotte og meget andet.

I har også kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset. Skulle I stå at mangle det sidste til madlavningen, vil I derfor hurtigt kunne få købt det.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50128

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein voll ausgestattetes Haus, dass gemütlich und praktisch eingerichtet ist. Uns hat es an nichts gefehlt, wir haben uns fast zuhause gefühlt. Wir kommen seit 12 Jahren nach Vejers und haben jetzt unser Lieblingshaus gefunden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus. Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Die Lage ist toll, zwar mittendrin und doch eine angenehme Privatsphäre. Da das Haus ebenerdig ist, könnten wir unseren an Arthrose erkrankten Hund mitnehmen. Die kleine Terrasse rund um das Haus bietet auch Sicherheit, wenn mal die Tür aufgelassen wird.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus in sehr guter Lage,bietet alles was man braucht!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.438
Renoveret / Byggeår:1996 / 1959

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...