Femstjernet sommerhus med udespa, spa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordvej 90A, Vejers

- Sommerhusnr.: 50133
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et luksuriøst sommerhus, hvor I kan holde en dejlig, afslappende ferie? Så er dette sommerhus lige noget for jer! Det femstjernede feriehus på Nordvej 90A i Vejers byder blandt andet på udespa, spa og sauna, og her vil I helt sikkert kunne holde en dejlig ferie, hvor programmet er fyldt med afslapning. Sommerhuset har desuden en skøn beliggenhed med kun 300 meter til Vesterhavet. Med plads til 8 personer er sommerhuset er godt valg til én stor familie, 2 små familier eller en vennegruppe.

Afslapningsrig ferie i spa, sauna og udespa

Når I holder ferie i sommerhuset på Nordvej 90A i Vejers, er der ingen tvivl om, at I vil kunne få slappet fuldstændig af og komme helt ned i gear. Sommerhuset byder nemlig på gode muligheder for, at I kan nyde ekstra meget afslapning i løbet af jeres ferie.

På det ene af sommerhusets badeværelser venter jer en skøn spa, hvor I kan nyde afslappende stunder i det varme, boblende vand. Derudover er der en sauna på badeværelset, som I kan sætte jer ind i og nyde afslapning i den dejlige varme.

Det er ikke kun indendørs i sommerhuset, at I har mulighed for at slappe ekstra meget af på jeres ferie. På terrassen står der nemlig en udespa klar til jer, hvor I kan få ladt jeres batterier op under åben himmel.

Lys og indbydende indretning

Det femstjernede feriehus byder indenfor til en lys og indbydende indretning, hvor der er et skønt lysindfald og højt til loftet. Tilsammen skaber det en helt fantastisk ferieatmosfære for jeres ferie.

Køkkenet, stuen og spisepladsen ligger i åben forbindelse, der tilsammen udgør alrummet, som er sommerhusets hjerte og jeres store samlingspunkt. Uanset om I laver mad, spiller spil eller ser film, sørger brændeovnen for, at feriestemningen er i top. I alrummet er der desuden gulvvarme, så ingen fryser tæerne.

I sommerhuset finder I 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i, så I er helt klar til jeres kommende feriedage i Vejers. Med hele 2 badeværelser med gulvvarme skal I hverken bekymre jer om at fryse fødderne eller at stå i kø.

Stor, lukket terrasse

Når ferievejret er i top, kan I rykke ud på den store, lukkede terrasse, hvor I kan nyde ferien og det gode vejr. Find jer en god plads i solen og læn jer tilbage i havemøbler og liggestole, mens I nyder solens varme stråler og lyden af brændingen i baggrunden.

På terrassen har I også en gasgrill, hvorpå I kan tilberede aftensmaden på de lune ferieaftener. Når stjernerne begynder at komme frem på aftenhimmelen, kan I hoppe en tur i udespaen, hvor I både kan nyde afslapning og synet af stjernerne.

300 meter til stranden

Fra sommerhuset på Nordvej 90A i Vejers er der kun 300 meter til det skønne Vesterhav og de smukke, brede sandstrande. Om sommeren er det helt fantastisk med en dukkert i havet, mens gåture langs stranden er skønne hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50133

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich kann das Haus zu 100% empfehlen. Man fühlt sich sofort sehr wohl in dem schön eingerichteten und lichtdurchfluteten Objekt.
Wir fahren zwar eigentlich nicht zwei mal in die gleiche Ferienwohnung aber bei diesem Häuschen könnte man sich das nochmal überlegen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 1.562
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...