Lyst, hyggeligt feriehus med spa og sauna i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 115, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50135
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Engesøvej 115 i Vejers står dette lyse, hyggelige sommerhus klar til en ferie for op til 6 personer. Feriehuset er altså et oplagt valg for en familie eller en vennegruppe. I det firestjernede feriehus er der både spa og sauna, som I kan nyde masser af afslapning i på ferien. Feriehuset er desuden beliggende kun 950 meter fra stranden og det skønne Vesterhav.

Afslapningsfyldt program i spa og sauna

Når I holder ferie, skal der selvfølgelig være afslapning på programmet, og her i sommerhuset på Engesøvej 115 i Vejers har I mulighed for at fylde jeres program med masser af afslapning. I løbet af jeres ferie i sommerhuset vil I derfor kunne komme helt ned i gear.

På sommerhusets badeværelse venter jer et lille wellnessområde, hvor I kan nyde skønne, afslappende stunder. Her står spaen klar til, at I kan slappe af i det varme, boblende vand, og derdover er der en sauna, hvor I kan nyde afslapning i den dejlige varme.

Lys indretning med godt lysindfald og brændeovn

Sommerhuset på Engesøvej 115 byder på en lys indretning med lyse vægge og lofter, højt til loftet og et godt lysindfald. Alt sammen er med til at danne rammen om jeres ferie i Vejers, og I vil helt sikkert føle jer godt tilpas her.

Feriehusets køkken, stue og spiseplads er forenet i alrummet, og her er der lagt op til mange hyggelige feriestunder for hele ferieflokken. I alrummet kan I sammen lave mad, spille spil og se film, mens brændeovnen sætter prikken over i’et med sine knitrende flammer i baggrunden.

I sommerhuset venter jer 3 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi til jeres kommende feriedage. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Stor terrasse

Omkring det meste af sommerhuset løber en stor terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage af jeres ferie. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole og nyde solen det meste af dagen.

På terrassen har I også en grill til rådighed, og derfor vil I også kunne nyde de lune ferieaftener udendørs med en lækker grillmiddag med saftige bøffer.

950 meter til Vesterhavet

Fra sommerhuset på Engesøvej 115 i Vejers har I kun 950 meter til det fantastiske Vesterhav, der er værd at besøge på alle tider af året. Med den korte distance vil I hurtigt kunne nå frem til de brede sandstrande og smukke blå bølger.

I har heller ikke langt til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset – der er nemlig blot 1 kilometer. I Vejers kan I handle ind hos byens 2 købmandsbutikker.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.681
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...