Lækkert sommerhus med udespa kun 400 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Rylevej 24C, Vejers

- Sommerhusnr.: 50137
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 400 meter fra Vesterhavets brusende bølger venter jer dette lækre sommerhus på Rylevej 24C i Vejers. Det lækre, nyrenoverede (2022) sommerhus byder inden for til en ferie for op til 6 personer, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning i den skønne udespa. Fra sommerhuset har I desuden en skøn udsigt over området.

Masser af afslapning i udespa – skøn udsigt

Når I holder ferie i sommerhuset på Rylevej 24C i Vejers, kan I se frem til at nyde masser af afslapning i løbet af ferien. Her venter jer nemlig en skøn udespa, hvor I kan tilbringe mange afslappende stunder under åben himmel – især under stjernehimmelen om aftenen er det helt fantastisk.

På sommerhusets terrasse kan I også slappe af i den friske luft, og her har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer godt til rette i. Fra terrassen kan I desuden nyde en skøn udsigt over området. Om aftenen kan I tilberede en middag med lækre, saftige bøffer på gasgrillen på terrassen.

Lys indretning med brændeovn

Det firestjernede sommerhus på Rylevej 24C i Vejers er nyrenoveret i 2022, og her kan I se frem til at holde ferie i en lys indretning, hvor der er den helt rette ferieatmosfære for jer at holde ferie i.

Det 130 kvadratmeter store sommerhus byder på 3 soveværelser med gulvvarme, der er indrettet med i alt 6 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i, så I kan få samlet ny energi til næste feriedag. Takket være sommerhusets badeværelse og gæstetoilet slipper I for kø om morgenen.

Sommerhusets køkken er forenet med stuen og spisepladsen i alrummet, som kommer til at være jeres samlingspunkt på ferien. I alrummet er rammerne sat for skønne feriestunder for hele ferieflokken, hvor I både kan lave mad i køkkenet, se film i tv’et og spille sjove spil omkring bordet, mens brændeovnen fuldender feriestemningen i baggrunden. I alrummet har I desuden gulvvarme, der holder fødderne varme.

God beliggenhed med kun 400 meter til stranden

Sommerhuset på Rylevej 24C har en god beliggenhed i Vejers, og fra sommerhuset er der hverken langt, når I vil besøge stranden eller købe ind. Til stranden er der kun 400 meter, og på kort tid kan I nå frem til de brede sandstrande og brusende bølger. Har I cykler med, er der plads til dem i redskabsrummet.

Derudover har I kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra jeres ferieadresse, og I vil derfor hurtigt kunne få købt de sidste ting, I måtte stå at mangle. I Vejers har I 2 købmandsbutikker, I kan handle ind hos. 

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50137

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großartiges Haus in ruhiger Lage. Toller Komfort und großem Platzangebot.
Ein perfekter Ort zum erholen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes von Grund auf renoviertes Ferienhaus mit guter Dämmung. Daher auch sehr in der kalten Jahreszeit zu empfehlen. Wir waren Anfang November dort. Zusätzliches Hygge-Gefühl bietet der schöne Kaminofen. Das Haus ist sehr hell durch die vielen Fenster. Die Ausstattung ist sehr hochwertig und hier wurde an den Elektrogeräten nicht gespart!
Von der kleinen Anhöhe hat man zu jeder Seite einen schönen Ausblick in die Dünenlandschaft.
Oben vom großen Schlafzimmer kann man weit bis in die erste Dünenreihe schauen und bei offenem Fenster nachts der Brandung lauschen.
Wir würden sofort wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Haus auf einer Erhöhung gelegen. Die Lage in der Sackgasse macht es für Familien mit Kindern angenehm. Der Ausblick zum Sonnenaufgang ist ganz wunderbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2022 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...