Hyggeligt sommerhus med brændeovn på naturgrund

3
icon
icon
icon

Uglevej 7, Vejers

- Sommerhusnr.: 50139
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Uglevej 7 i Vejers står dette hyggelige sommerhus klar til at invitere jer inden for til en skøn ferie. Med plads til op til 4 personer er dette sommerhus et oplagt valg for jer, hvis I er en lille familie eller et par. Sommerhuset byder på en hyggelig indretning med et dejligt lysinfald og brændeovn samt flere terrasser. Desuden er der fra sommerhuset kun 300 meter til den nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig indretning, dejligt lysindfald og brændeovn

Der er ingen tvivl om, at I hurtigt kommer til at føle jer godt tilpas i sommerhuset på Uglevej 7 i Vejers. I sommerhuset venter jer nemlig en hyggelig indretning, og her er der desuden et skønt lysindfald fra vinduer og ovenlysvinduer.

Hjertet i sommerhuset er det skønne alrum, der forener køkken, stue og spiseplads. Her kan I nyde mange dejlige feriestunder med blandt andet madlavning, spil og film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender feriestemning.

Foruden alrummet venter jer i det 66 kvadratmeter store sommerhus også 2 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn efter en god feriedag, samt 1 badeværelse.

Flere dejlige terrasser

På sommerhusets udeområde kan I se frem til flere dejlige terrasser, hvor der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan læne jer godt tilbage og bare slappe af i solen. Sommerhuset ligger på en naturgrund, og omkring sommerhuset er der træer, der giver jer privatliv.

Om aftenen kan I samles på en af sommerhusets terrasser, hvor I kan tilberede en lækker middag med saftige bøffer på grillen, som I kan nyde udendørs med et glas vin til.

Tag på tur til Vesterhavet og Blåvand

Fra sommerhuset på Uglevej 7 i Vejers er der 1 kilometer til det fantastiske Vesterhav, som I helt sikkert bør besøge i løbet af jeres ferie. Uanset årstid, vind og vejr er der uden tvivl værd at tage en tur ud at opleve de smukke sandstrande og blå bølger.

I kan også tage en tur til den hyggelige by Blåvand, hvor I blandt andet kan besøge det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr, og ellers er der også steder som Blåvand Zoo, Flugt Museet og Tirpitz-Museet, som I kan besøge i Blåvand.

Jeres ferieindkøb kan I klare i Vejers, hvor der er 2 købmandsbutikker, I kan handle ind hos. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger desuden kun 300 meter fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50139

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gemütliches Ferienhaus in einem wunderbaren Waldgebiet. Bei Sonnenschein kann man auf der großen Terasse entspannen, bei schlechtem Wetter vor dem Kamin.

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein aber fein. Lage und Einrichtung entsprachen unseren Vorstellungen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein entzückende Haus im Wald. Eichhörnchen und Rehe kamen täglich zu Besuch. Die vielen Dachfenster erzeugen eine freundliche helle Atmosphäre. Die grosse Terasse mit ihren Gartenmöbeln lässt keine Wünsche offen.
Wir werden wiederkommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 1.782
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...