Lækkert moderne sommerhus med spa og sauna nær Vejers Strand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 28, Vejers

- Sommerhusnr.: 50152
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vejers Havvej 28 står dette lækre sommerhus fra 2023 klar til at byde jer velkommen. I det rummelige sommerhus med skøn, lys og skandinavisk indretning, kan I bo op til 6 feriegæster i et naturskønt område. Hold ferie med kort afstand til det brusende Vesterhav og slap af i saunaen og spaen. Er I kørende i en el-bil, er der ved sommerhuset mulighed for at oplade denne, hvis eget kabel medbringes. Der er gulvvarme i hele huset, som bliver drevet af jordvarme, dette gør huset meget energivenligt.

Rummelighed, hygge og afslapning med spa og sauna

Sommerhusets på 130 m2 byder på råhygge for op til 6 gæster, som uden tvivl hurtigt vil kunne føle sig hjemme her. I sommerhuset er der kræset for detaljerne både hvad angår funktionalitet, afslapning og socialt samvær. Over det hele er der loft til kip og de store vinduespartier, som får rummene til at virke større, lyse og trækker naturen med helt ind i stuen.

Stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, er hjerterummet. Her kan I tilbringe mange hyggelige timer sammen, også selvom I nødvendigvis ikke har gang i de samme ting. I det funktionelle samtalekøkken kan I sammen tilberede et lækkert måltid, eller blot holde kokken med selskab fra barstolene. Tag yndlingsbogen med over i den hyggelige alkove, find brætspillene frem eller måske I mere er til at slå benene op i sofaen. Pop popcornene og find jeres yndlingsfilm frem, så I bare er klar til at have filmhygge. Imens knitrer brændeovnen i baggrunden.

Efter en lang gåtur på stranden eller oplevelsesrig dag med fart over feltet, er der wellness og afslapning på programmet. På det ene af sommerhusets to badeværelser, skal I blot tænde for saunaen og boblerne i spaen – den perfekte måde, hvor man for alvor kan blive varmet igennem og slappet af, mens I kan kigge udover det skønne område fra saunaen.

Når timerne bliver sene og solen går til køjs, kan I gøre ligeså. Her venter jer tre gode og store soveværelser, som alle sammen er udstyret med en behagelig dobbeltseng, 180×200.

Solskinstimer på terrassen eller i skygge på den overdækkede del

På den store terrasse har du flere dejlige steder at nyde solens varme stråler. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, men foretrækker man hellere læ for vinden og skygge, er der også mulighed for dette under den overdækkede del af terrassen – herunder kan I såmænd også sagtens sidde og nyde et lækkert grill-måltid, en kold sodavand eller sommerdrink for at blive kølet ned.

På en varm sommerdag er der mulighed for at blive kølet helt af under udebruseren. Også meget praktisk til at få sandfødderne rene igen efter en tur på stranden.

Hvide sandstrande, vandsport og central beliggenhed

Den kilometerlange sandstrand i Vejers ligger kun 750 meter fra sommerhuset. Vesterhavet er altid et besøg værd og mulighederne er mange. Ved Vesterhavet kan I både gå lange ture, bade eller surfe. Uanset årstiden er et par timer på stranden altid skønt.

Den nærmeste butik ligger kun 550 meter væk. Her kan hentes friskbagt morgenbrød og handles i en af de to lokale supermarkeder. I Vejers er der små caféer og restauranter, der er åbne i feriesæsonen. Også i Blåvand finder I hyggelige butikker eller måske I vil besøge Tirpitz og Blåvand Zoo.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50152

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem schönen neuen Ferienhaus.Sehr geschmackvoll eingerichtet mit gut ausgestattenem Geschirr und vieles mehr.Kann das Haus nur weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes neues Ferienhaus für bis zu 6 Personen. Die Raumaufteilungen sind super. Vom Flur gehen zwei Schlafräume und ein Badezimmer ab. Es gibt ein großes Wohnzimmer mit Küchenbereich und Essecke. Das Highlight des Wohnzimmers sind die Tagesbetten. Vom Wohnzimmer aus gelangt man zu einem weiteren Schlafraum und einem kleinen Duschbad. Es hat uns in dem Ferienhaus super gefallen und an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super ausgestattet und war top sauber.
Die Einrichtung ist sehr ansprechend und modern.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.543
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...