Sommerhus med vildmarksbad i rolige omgivelser og første klitrække

4
icon
icon
icon
icon

Sydvej 17, Vejers

- Sommerhusnr.: 50160
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på jagt efter et dejligt sommerhus i rolige omgivelser og beliggende ved første klitrække kun 400 meter fra havet – så er Sydvej 17 ved Vejers Strand bestemt noget for jer! Her har op mod fem feriegæster godt med plads, mens terrassen indbyder til hygge. Nyd solskinnet eller hop en tur i vildmarksbadet.

Sommerhushygge når det er bedst

I rolige og naturskønne omgivelser kan op mod 5 feriegæster holde en uforglemmelig ferie. Fra det hyggelige sommerhus har I en fantastisk udsigt så langt øjet rækker, ud over de store fredede klitarealer, samtidig med I ikke har langt til stemningsfyldte Vejers.

Her er indretningen lys og enkel i rene nuancer – og sammen med de mange vinduer, som bidrager med en masse naturligt lys, er her rart og hjemligt at være. Hjerterummet er uden tvivl stuen, hvor hele familien kan samles til brætspil- eller filmhygge. Her kan I holde temperaturen behagelig med den energibesparende varmepumpe, mens der også kan tændes op i brændeovnen. Brændeovnen er særlig hyggelig på de køligere dage efter en lang gåtur og en kop varm kakao?

Køkkenet er funktionelt og med opvaskemaskine, så I kan nyde tiden sammen, mens opvasken klares. I resten af sommerhuset finder I ét badeværelse samt tre gode soverum. På den måde er der mulighed for at dele sig op, så børneleg på værelset ikke forstyrres.

Afslapning i vildmarksbadet på terrassen og Vesterhavet i baghaven

På terrassen venter havemøbler og liggestole på jer, og her kan I altid finde et solrigt spot at slappe af. Til den perfekte sommeraften hører sig grillmad til. Tænd op i sommerhusets gasgrill og tilbered et lækkert måltid, som I efterfølgende kan nyde omkring havebordet med en kold cola eller et godt glas rosé.

Aftenen kan I slutte af med en gåtur langs Vesterhavets hvide sandstrande, som kun klitterne skiller jer fra. Følg stierne i klitterne og I vil blive ført direkte til det brusende Vesterhav. Skyl sandet af fødderne i udebruseren og hop efterfølgende i vildmarksbadet varme vand, imens stjernerne glimter på himlen.

Oplevelser ved Vejers Strand og Vesterhavet

Sommerhuset har en skøn beliggenhed, hvor alt er inden for gåafstand, både til Vesterhavet og Vejers Strands hyggelige centrum. Her kan I handle ind, besøge de hyggelige caféer og købe de lækreste bolsjer ved Vejers Dropskogeri.
 
Aktiviteter er der nok af I Vejers og omegn. Pluk havtorn, find rav og bad ved Vesterhavet, prøv kræfter med at fange fisk ved Grærup Fiskesø eller måske et spil minigolf? Kun fantasien sætter grænser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50160

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich, der HotPott ist toll, die direkte Nähe zum Wasser wunderbar



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.505
Renoveret / Byggeår:2018 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...