Luksuriøst poolhus med udespa og førsteklasses beliggenhed i Vejers

5
icon
icon
icon
icon
icon

Aarrildsøvej 18, Vejers

- Sommerhusnr.: 50161
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen på Aarrildsøvej 18 i Vejers Strand: Adressen, der garanterer dig en ferieoplevelse i særklasse. Det femstjernede sommerhus kombinerer topmoderne faciliteter som swimmingpool, udendørs spabad og saunatønde med en førsteklasses beliggenhed ud til et åbent engområde – med jævnligt visit fra områdets majestætiske krondyr.

Her får du et sommerhus, hvor der i den grad er kræset for detaljen, og så er det tilmed et energieffektivt ét af slagsen.

Kræset for kvalitet og detaljer: Pool, panoramaudsigt og fede gadgets

Det er ikke til at tage fejl af, når du træder ind ad døren på Aarrildsøvej: Her er tale om et nyrenoveret feriehus i tiptop-stand. Der er kræset for kvalitet såvel som detaljer i indretningen, og med plads til 6 personer (og op til 2 husdyr) er rammerne sat for en luksuriøs ferie i Vejers’ naturskønne omgivelser.

Et af sommerhusets største highlights er den indendørs swimmingpool, hvor du kan nyde en forfriskende dukkert, uanset vind og vejr. Poolen opvarmes desuden af sin egen energibesparende varmepumpe, så du skal ikke bekymre dig om høje elregninger på bagkant.

Et andet highlight findes i soveværelset på første sal, hvorfra du har en fantastisk panoramaudsigt til det åbne engområde, der grænser op til feriehuset. Vågn op til synet af skovens konge og et af Vejers’ varemærker, krondyrene, der jævnligt græsser på engen.

Og poolhuset byder på masser af fede faciliteter, som vil få enhver gadget-nørd til at danse af glæde. I stuen finder du et TV med adgang til flere end 1.000 internationale TV-kanaler, lige fra dansk og skandinavisk til engelsk og hollandsk. På badeværelset har du spejle med indbygget bluetooth, så du kan høre din yndlingsmusik, mens du gør dig klar til en ny feriedag om morgenen.

Imponerende udeareal med udespa, saunatønde og alsidig terrasse

Det er ikke kun sommerhusets indre, der imponerer. Der er også fulgt op på den luksuriøse atmosfære i udearealet. Først og fremmest står et udendørs spabad – også med egen energieffektiv varmepumpe – og en saunatønde klar til at give jer uforglemmelige wellnessoplevelser med Vejers’ rolige naturomgivelser som kulisse.

Terrassen inviterer i det hele taget til skønne dage i den friske luft. Hele vejen langs kanten af terrassen køber små spots, der lyser uderummet op om aftenen og forlænger timerne udenfor. Og med glasfoldedøre og muligheden for at rulle markise ud over spiseområdet kan du selv vælge, om terrassen skal være åben, afskærmet eller overdækket.

Gasgrillen sørger for, at du hurtigt kan tilberede lækre grillmiddage om aftenen. Og har du el- eller hybridbil med på ferien, har du mulighed for at oplade den ved sommerhusets egen private ladestander.

Der er ingen tvivl om, at dette luksuriøse poolsommerhus i Vejers vil give dig en uforglemmelig ferieoplevelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50161

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön ausgestattet. Es fehlt an nichts. Die Küche ist super ausgestattet, es fehlt an nichts. Alles ist in einem super Zustand. Der Pool ebenfalls und wurde von den Kindern fast gar nicht verlassen. Bein unteren Schlafzimmer fehlt leider eine Ablagemöglichkeit für eine Uhr oder ein Buch

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser Aufenthalt in diesem Ferienhaus war ein wahres Vergnügen, das durch seine moderne Ausstattung und erstklassigen Annehmlichkeiten bestach. Das markante Reetdach verlieh dem Haus einen charmanten Charakter, während seine Inneneinrichtung zeitgemäß und stilvoll war.

Die geräumigen Zimmer waren hell und einladend gestaltet, das modernem Design verlieh dem Haus eine gemütliche Atmosphäre.

Die Ausstattung war herausragend, mit einem erfrischenden Swimmingpool, einem entspannenden Whirlpool und einer wohltuenden Sauna. Besonders bemerkenswert war die Wärmepumpe, die nicht nur das Haus, sondern auch den Pool und den Whirlpool energieeffizient beheizte, was zu einem angenehmen und umweltfreundlichen Aufenthalt beitrug.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus liegt super sehr ruhig tollen Ausblick



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:188 / 2.006
Renoveret / Byggeår:2023 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...