Klassisk feriehus med utrolig flot udestue tæt på strand og by

3
icon
icon
icon

Mosevej 2, Vejers

- Sommerhusnr.: 50168
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er op til 8 personer, der ønsker at bo tæt på strand og by, er dette træbeklædte feriehus på 155 m2 en oplagt mulighed. Med en beliggenhed kun 500 m fra stranden og 300 m fra byen er I tæt på det hele og så alligevel helt for jer selv. Feriehuset på Mosevej 2 i Vejers er især velegnet til børnefamilier, da haven og legeredskaber er indhegnet, og så er der både spa og sauna til de voksne.

Dejlig lys stue med brændeovn og hyggekroge

Det flotte lysindfald fra den store pavillonagtige udestue inviterer naturen indenfor, så den kan nydes i de bløde sofaer og loungemøblerne uanset vejr og årstid. Har I mere lyst til en fjernsynsaften, er der en separat afdeling med TV, og sofaen foran brændeovnen inviterer til en stille stund med en god bog.

Det store opholdsrum indeholder også et dejligt lyst køkken med god bordplads, med både opvaskemaskine og mikroovn samt en kogeø med kogeplade og ovn. Der er naturligvis også en god spiseplads, hvor der er plads til kreativitet, spil, hyggesnak og fælles hyggemåltider.

Hele opholdsafdelingen har lyst klinkegulv med gulvvarme. Fra TV-afdelingen kan I gå ud på den indhegnede fliseterrasse. Brug den energivenlige varmepumpe, til at regulere varmen.

Gode soveværelser og stort badeværelse med spa og sauna

Feriehuset rummer 4 soverum – 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge, hvor I kan hvile ud efter dagens aktiviteter og være friske til næste dag. Det ene af de 2 badeværelser, er et stort velværerum med en 5 personers spa og en dejlig sauna, hvor I kan blive plejet og forkælet – måske med et køligt glas vin. Der stilles også vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Udendørs hygge i trygge rammer

På den store flisebelagte terrasse kan både små og store feriegæster hygge sig med leg og afslapning omkring havebordet og grillen. De små kan trygt sendes ud og lege i sandkassen eller på gyngerne, da hele terrassen er omkranset af et fint hvidt hegn. Derudover er der parasoller, så I kan danne skygge til dem, der foretrækker det, ligesom det overdækkede afsnit kan give læ for en eventuel regnbyge.

Ferieområdet Vejers Strand er ikke uden grund populært

Det er ikke kun den brede hvide sandstrand, der indbyder til badning, leg og lange gåture, som gør Vejers Strand til et meget besøgt område. Den lille hyggelige by med supermarkeder og spisesteder råder også over en spændende legeplads og herfra er der ikke langt til andre velbesøgte byer og attraktioner langs Vestkysten. For de mere aktive er der også mange cykel- og vandrestier i den specielle landskab i det smukke naturområde.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50168

DE
D.
sagde , Deutschland

Stilvoll eingerichtetes Haus, in dem man sich wohlfühlen kann. Besonders der Wintergarten hat es uns angetan. Die Betten waren sehr bequem. Auch für Familien mit Kindern ist das Haus sehr gut geeignet.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 1.511
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...