Dejligt feriehus for op til 6 naturelskere

4
icon
icon
icon
icon

Jafdalvej 77, Vejers

- Sommerhusnr.: 50172
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette hyggelige feriehus har en fantastisk beliggenhed med vid udsigt over hede- og klitlandskabet ved en privat fiskesø. En varm og hyggelig atmosfære møder jer i træhuset på Jafdalvej 77, hvor der er plads til 6 personer, der elsker udelivet og også nyder en tur i sauna og spabad.

Afslapning og tid til samvær i smukt klitlandskab

På Jafdalvej 77 kan du opleve den typiske danske sommerhushygge. Den rummelige stue har højt til loftet og en blanding af træ og varme farver gør det til et sted, hvor I vil føle jer godt tilpas. Her er total afslapning og tid til samvær på programmet. Den behagelige sofa lokker til at lægge fødderne op og nyde varmen fra brændeovnen eller sæt dig i en af de gode lænestole og læs en god bog i fred og ro.

Køkkenet er lidt adskilt fra stuen med mur og udstyret med alt, hvad I har brug for til lidt kulinariske udfoldelse på jeres ferie i Danmark. Der er naturligvis hjælp at hente til opvasken.

Der er 3 dejlige soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge. Fra et af soveværelserne er der direkte udgang til terrassen. Det er skønt at tage en dyb indånding af den friske Vesterhavsluft, når man lige er stået op. En lille wellness afdeling venter på jer i det store badeværelse med gulvvarme. Her kan I få varmen i saunaen efter en frisk gåtur og derefter slappe af i boblebadet. Ud over badeværelset er der et gæstetoilet, hvor der også er vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Fantastisk terrasse med unik udsigt

Feriehuset ligger på en 2000 m² stor naturgrund lige ved siden af en privat fiskesø og har et skønt terrasseområde, hvorfra I kan nyde den fantastiske vidtrækkende udsigt. Terrassen er lukket af til alle sider af et halvhøjt træhegn, og I kan nyde i den friske luft i flere forskellige siddegrupper. Der er liggestole til solbadning, og i sommerhalvåret kan I hoppe under den udendørs bruser for at køle af bagefter. Om sommeren kan du nyde den skønne aftenstemning med en menu fra gasgrillen og et køligt glas rosé.

Perfekt udgangspunkt for naturelskere

Fra dette feriehus har I det ideelle udgangspunkt for skønne vandreture gennem den danske vestkysts mangfoldige natur. I kan vælge at gå ind i skoven, gennem det store hedeområde eller til den kilometerlange sandstrand ved Vejers. Hvis I har brug for at købe ind, er der supermarkeder, caféer og en fiskebutik 800 meter væk i Vejers centrum.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 2.000
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...