Skønt feriehus til familieferien ved Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Mosevej 4A, Vejers

- Sommerhusnr.: 50175
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

I hjertet af sommerhusområdet Vejers Strand ligger dette skønne feriehus på Mosevej 4A. Her kan op til 8 personer nyde en dejlig ferie i gode og rolige omgivelser. Sommerhuset har 2 badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med spabad og sauna – Perfekt til afslapning og velvære efter en god gåtur ved Vesterhavet, der ligger 800 meter herfra.

8-personers sommerhus med brændeovn, spabad og sauna

I sommerhuset vil I føle jer hjemme, med det samme I træder ind ad døren. Samlingsrummet er det rummelige alrum, der består af køkken, spiseplads og stue i ét. Her er loft til kip, og det store sydvendte vinduesparti skaber et godt lysindfald til rummet.

Der er danske tv-kanaler i sommerhuset, så efter en begivenhedsrig feriedag kan I slå jer ned i sofaen og nyde en hyggelig aften med film og popcorn. I stuen sørger brændeovnen for en ekstra hyggelig feriestemning og naturligvis også en god varme på en kølig efterårsdag.  I kan med fordel også benytte jer af den energibesparende varmepumpe til et behageligt indeklima.

Sommerhuset har 2 badeværelser, der begge er med gulvvarme. Det ene er indrettet med spabad og sauna, så her er der virkelig lagt op til afslapning og velvære. Der findes intet bedre end en tur i det boblende, varme vand efter en frisk gåtur langs Vesterhavet.

Der er 4 soveværelser i feriehuset. Heraf er der 3 med en dobbeltseng, og på det sidste værelse er der 2 enkeltsenge.

I sommerhusets entré finder I både vaskemaskine og tørretumbler, så der er mulighed for vask af lidt tøj eller håndklæder i løbet af ferien.

Børnevenlig plænegrund med sandkasse og gynge

Sommerhuset ligger på en fin plænegrund, hvor børnene har god plads til sjov og leg. Til de yngste er der en sandkasse og et gyngestativ.

Sommerhusets terrasse er delvist overdækket og indbyder til mange gode stunder med hele familien på de varme sommerdage. På terrassen står havemøbler og liggestole klar til jer. Feriedagen kan afsluttes med en lækker middag tilberedt på sommerhusets grill, der nydes, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

Gåture ved Vesterhavet

Vejers Strand ligger i naturskønne omgivelser mellem Blåvand mod syd og Henne Strand mod nord. Fra sommerhuset er der blot 800 meter til Vesterhavet, hvor store som små kan få mange timer til at gå. Vandet er et besøg værd året rundt, og her kan I blandt andet samle muslingeskaller og rav, flyve med drager eller gå en lang tur med fødderne i vandkanten.

Der er 500 meter til nærmeste indkøb, og det kan også anbefales at køre en tur til Blåvand eller Henne Strand, hvor I finder et bredt udvalg af lokale butikker, hvis I er til lidt shopping.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:119 / 1.350
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...