6-personers feriehus i Vejers med lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 107, Vejers

- Sommerhusnr.: 50176
6 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Engesøvej 107 i Vejers Strand ligger dette skønne sommerhus, hvor op til 6 personer kan nyde en dejlig ferie. Her er der hund tilladt, og den vil sikkert elske at gå frit på den lukkede terrasse, mens I nyder sommersolen fra en liggestol. I sommerhuset er der brændeovn og sauna, som er helt perfekt efter en god gåtur ved stranden, der ligger 1,1 kilometer herfra.

Ferie for 6 personer i sommerhus med brændeovn

Sommerhusets hjerterum er alrummet, hvor køkken, spiseplads og stue ligger samlet i ét. Køkkenet og stuen er kun adskilt af en køkken-ø. Her kan du altså stå og kokkerere samtidig med, at du kan have kontakt til resten af familien, der slapper af foran brændeovnen i sofaen med en god film. I sommerhuset er der danske tv-kanaler. Som et ekstra plus er der også en varmepumpe, som I kan bruge til at holde et godt indeklima.

Sommerhusets rummelige badeværelse er udstyret med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Her finder I også et af feriehusets highlights – nemlig saunaen. Her kan I nyde varmen og slappe af efter en lang gåtur ved vandet på en blæsende efterårsdag.

Til aften kan I fordele jer på de 3 værelser til en god nats søvn. Det ene værelse er indrettet med en dobbeltseng, mens der på de sidste værelser er enkeltsenge.

Lukket terrasse, sandkasse og gyngestativ

Fra sommerhusets stue har I udgang til den lukkede terrasse, hvor I helt sikkert vil være at finde på en lun sommerdag. Her står havemøbler, liggestole og grill klar til jer. Da terrassen er lukket, kan I lade hunden og familiens yngste gå frit rundt uden bekymringer om, at de tager på udflugt alene.

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, hvor der er tænkt på børnefamilien. Her er både sandkasse og gyngestativ. Bilen kan parkeres i sommerhusets carport.

Oplevelser i og nær Vejers Strand

Sommerhuset er beliggende 1,1 kilometer fra stranden i Vejers, hvor den kilometerlange sandstrand indbyder til gode gåture med fødderne i vandkanten. Her kan I også samle rav og muslingeskaller, flyve med drage eller bygge store sandslotte. Mulighederne er mange her, og på dele er stranden er det endda tilladt at køre med bilen.

Til en udflugt kan det anbefales at besøge Blåvand og Henne Strand, som ligger henholdsvis syd og nord for Vejers. Her finder I et bredt udvalg af lokale butikker og gode spisesteder. Og på en god feriedag skal I naturligvis nyde en lækker softice fra et af ishusene.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.564
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...