Charmerende feriehus i klitterne i Vejers

4
icon
icon
icon
icon

Torskevej 24, Vejers

- Sommerhusnr.: 50179
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

Uret tikker langsommere i Vejers. På Torskevej 24 kan 6 personer få den dejligste vesterhavsferie. Her handler det om afslapning, frisk havluft, bålplads, gåture på stranden, sauna, boblebad – er det det, du søger – så er dette 158 m² store feriehus, renoveret i 2024, helt sikkert et rigtig godt valg for dig. Moderne, hyggeligt, sjovt med et spil billard eller en wellness-pause i saunaen og spaen – der er noget for enhver smag, og hunden er også velkommen. Hvis du kører elbil, kan den oplades direkte ved huset.

Hygge og feriesjov

På Torskevej 24 venter jer et moderne, lyst og hyggeligt feriehus, hvor de mange vinduer giver et særligt smukt lysindfald. I det rummelige opholds- og spiseområde med køkken kan I samles om at lave mad, spille spil eller nyde en spændende filmaften. En knitrende ild i brændeovnen sætter prikken over i’et i feriestemningen. En lille billardturnering vil øge spændingsniveauet for de konkurrencemindede. Og ellers kan alle jo gøre præcis, hvad de har lyst til, for her er plads til alle.

Feriehuset har tre smukke soveværelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Der er badeværelse med gulvvarme, sauna og spabad. Arrangér for eksempel en wellness-dag, hvor du virkelig kan få sved på panden i saunaen og derefter slappe af i boblebadet. Der er også et ekstra gæstetoilet i feriehuset, så du kan tage dig god tid. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. Der er en vaskemaskine til rådighed for jer, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien – og en ladestander til elbiler.

Gynge og sandkasse – grill på terrassen

På terrassen kan du nyde den friske vesterhavsluft i fulde drag. Der er både liggestole og havemøbler til rådighed, så I kan flytte rundt efter vejret. Børnene kan hygge sig på gyngerne eller i sandkassen. Der er en lille skov i umiddelbar nærhed, som bare venter på at blive udforsket og indbyder til en gåtur eller måske en skattejagt. Efter en dejlig sommerdag kan I nyde aftensmaden fra grillen på terrassen.

Vejers – kilometervis af strand, klitter og skov

Naturen i Vejers er så varieret og smuk, at der er noget for enhver smag. Der er en cykelsti i umiddelbar nærhed af feriehuset, hvor I kan udforske den smukke natur på den danske vestkyst på cykel. Udstrakte strandvandringer på jagt efter rav, strandskaller og muslinger er også et must. Og en dukkert i Vesterhavet på en varm sommerdag. I Vejers centrum, kun 700 meter væk, ligger to supermarkeder, hvor I kan købe friske forsyninger til menuen. Der er også små caféer og restauranter, som er åbne i feriesæsonen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:158 / 2.007
Renoveret / Byggeår:2024 / 1992

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Billard, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...