Charmerende feriehus nær strand og skov

4
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 13, Vejers

- Sommerhusnr.: 50180
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Træd ind i Engesøvej 13 og mærk straks den afslappede atmosfære, der omgiver dette hyggelige feriehus i Vejers. Her er plads til familielivet, afslapning i boblebad og en fin afskærmet terrasse, hvor I kan nyde de varme dage. Både indkøb, det brusende Vesterhav og Vejers Klitplantage er i nærheden! Hjertelig velkommen.

Har I en el-bil, er det muligt at oplade den direkte ved feriehuset. Type 2 – 62196-2. Medbring eget kabel.

Der er internet i huset. 1000/1000 hastighed. 

Stort åbent alrum med alkove

Det klassiske sorte træbeklædte sommerhus kan danne rammerne omkring en dejlig ferie med familie og venner. Her er plads til 6 gæster og hunden er også velkommen. Et rummeligt feriehus med loft til kip og en venlig indretning i rolige nuancer.

Hjerterummet er det lyse alrum, hvor der er masser af plads til familielivet. Mens der laves mad i køkkenet, kan børnene spille eller tegne omkring spisebordet – på den måde kan I stadigvæk grine sammen på tværs af rummet. Saml familie i sofaarrangementet med en god film, et spil eller slap af med en god bog. For at gøre det ekstra hyggeligt, kan I tænde op i brændeovnen og nyde den knitrende ild. I stuen findes også en hyggelig sovealkove, ideel til en eftermiddagslur eller som legehule for børnene.

På badeværelset venter jer sauna og spa. Her er der mulighed for afslapning og børnene vil helst sikkert også elske at sidde i det varme vand. Udover badeværelset med gulvvarme finder I også tre fine soveværelser – alle med gode senge og opbevaringsmulighed. Feriehuset er udstyret med både varmepumpe, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til at klare de huslige pligter.

Dejlig terrasse – lige ved naturen

Feriehuset er beliggende på en dejlig naturgrund, som grænser op til et stort grønt skovareal. Her har I rig mulighed for at nyde udelivet, uanset om I ønsker at nyde solen på den afskærmede terrasse eller holde en skøn grillaften på den overdækkede terrasse – mulighederne er mange!

Mens der dækkes op og forberedes til en lækker middag, kan børnene samle appetit og lege på den grønne plæne. Her er god plads til boldspil, mens gyngerne helt sikkert også bliver et hit hos de mindste.

Ferie i badebyen Vejers

Den idylliske kystlandsby byder på kilometerlange strande, rolige skovområder og en afslappet atmosfære, hvor I hurtigt glemmer alt om den travle hverdag. Både det brusende Vesterhav og indkøb finder I indenfor en radius af 1 km. Selve byen byder på charmerende butikker, hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan smage på lækre lokale retter.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Vejers – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun, escape room eller Grærup fiskesø.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.015
Renoveret / Byggeår:2023 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...