Dejligt lyst feriehus på skøn naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Torskevej 22, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50714

Trænger I til et lille pusterum, hvor I får skruet tempoet ned og kan nyde naturen, så er Torskevej 22 det rigtige sted for jer. Med en skøn beliggenhed for enden af en blind vej med et skovareal i ryggen, er der her lagt op til rigtig afslapning for 4 personer her i den skønne natur ved Vestkysten.

Hygge med brændeovn og lys udestue

Imens ilden knitrer i brændeovnen og spæder varme og hygge, kan I slappe af i køkken-alrummet, sætte jer til rette i lædersofaen med en god bog eller sammen tilberede et lækkert måltid i det åbne køkken. Fine detaljer som lysskakten over spisebordet giver en dejlig atmosfære.

Ekstra fin er den dejlige udestue med trægulvet – det perfekte sted at tanke lys og slappe af i læ og varme hele året rundt, imens man har udsigt til den skønne naturgrund. Skal man have en lille morfar eller vil ikke forstyrres midt i en spændende krimi, så er der mulighed for at trække sig tilbage til gæsteværelset med sovesofaen eller et af de to lyse soveværelser med dobbeltseng.

Stor fantastisk naturgrund med sandkasse og mange hyggekroge

Både morgen og aften, – på Torskevej 22 kan du altid finde et godt sol- og læhjørne da huset har 3 delvist overdækkede terrasser. Lad børnene lege i sandkassen eller gå på opdagelse på den 2.400 m2 store naturgrund imens i hygger på terrasse og måske tænder op i grillen til en dejlig grillaften, men rødvin og snak.

Et kvarters gang fra Vesterhavet

Jeres hus på Torskevej 22 har en dejlig rolig beliggenhed lige op til det dejligste naturområde med skov og sø. En gåtur til den endeløse lange fine børnevenlige strand tager omkring 15 minutter. Her kan man tage lange vandreture og måske være heldig og finde lidt af Vestkystens guld – det eftertragtede smukke rav.

I Vejers Strand er der både bager, supermarked, bolchefabrik, isbutikker og restauranter, – så her kan man få lige det, man har brug for uden at behøve starte bilen.

 

*Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...