Hyggeligt sommerhus kun 400 meter fra Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Tyttebærvej 19, Vejers

- Sommerhusnr.: 50722
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er det tid til en afslappende ferie med familien, og drømmer I om at slappe af tæt ved Vesterhavet? Så er dette sommerhus på Tyttebærvej 19 ved Vejers Strand et godt valg. Det hyggelige træsommerhus ligger bare 400 meter fra Vesterhavet. Sommerhuset ligger desuden i ugenerede omgivelser, så I kan nyde ferien helt i fred og ro.

Pæn og hyggelig indretning

Sommerhuset ligger på en ugeneret grund for enden af en blind vej. Udendørs er I omgivet af naturlige læhegn af buske, træer og marehalm. De passer godt til det omgivende landskab og skaber hele året rundt en hyggelig atmosfære omkring huset. Det betyder, at I får et hus med rolige udeomgivelser, hvor I kan slappe af og nyde ferien. Til sommerhuset hører skønne terrasser, hvor du altid kan finde en krog med læ. Her kan I sidde og nyde de dejlige omgivelser, mens børnene leger i haven.    

Selve sommerhuset er indrettet med to gode soverum og et hyggeligt gæstehus, som har to enkeltsenge. Badeværelset er lyst og dejligt indrettet. Her finder du også en vaskemaskine, som er med til at gøre ferien lidt lettere – særligt for dig, der har børn.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med en hyggelig stue, som har både brændeovn og alkove. Alkoven er den perfekte hyggekrog på dage, hvor du gerne vil slappe af med en god bog eller måske tage en eftermiddagslur.  

Et ferieområde med mange muligheder

Sommerhuset ligger ved Vejers Strand i et dejligt ferieområde. Holder du af at være ude i naturen, så kan du her glæde dig til en ferie med mange store naturoplevelser. Området byder på hvide sandstrande og smukke klitplantager. Du kan også tage på tur til Nationalpark Vadehavet, der byder på spændende oplevelser og arrangementer på alle tidspunkter af året.  

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50722

DE
D.
sagde , Salzgitter

ein gemütliches Ferienhaus, das alles mitbringt, was man braucht… einen schönen Kamin, eine umfangreiche Küche mit Kaffeemaschine, Mikrowelle, Toaster,…
Uns hat es an nix gefehlt

DE
D.
sagde , Baad Salzdetfurth

Ein schönes relativ kleines Haus, innen gemütlich eingerichtet, aussen schön in die Dünen eingebettet. Wir waren hier schon mehrfach und wir kommen gerne wieder. Wir waren sowohl mit unserem Enkel und Tochter als auch alleine hier. Für unseren Enkel war es auch wunderschön (Schaukel, Rutsche, Sandkasten und Spielzeug).

DE
D.
sagde , Huntlosen

Ein knuffiges Ferienhaus in ruhiger Dünenlage, das alles für einen erholsamen und entspannten Urlaub bietet – mehr braucht es nicht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2015 / 1990

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...