Skønt sommerhus i Vejers Strand med spa og sauna

3
icon
icon
icon

Engesøvej 61, Vejers

- Sommerhusnr.: 50730
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ferie i et sommerhus kan noget helt særligt. Det er en enestående mulighed for lade familiens batterier op med fælles oplevelser og masser af nærvær. I dette skønne sommerhus på Engesøvej 61 ved Vejers Strand, får I rammerne til en hyggelige familieferie ved Vesterhavet. Sommerhuset har både spabad og sauna, hvor I kan slappe af og få pulsen helt ned.

Slap af i spabadet og saunaen

Sommerhuset er ideelt til en større børnefamilie eller to familier, der holder ferie sammen. Huset er indrettet med to badeværelser og et dejligt åbent køkken med både opvaskemaskine og mikroovn. Har I været ude i den friske luft det meste af dagen, kan I trække tilbage til huset, hvor spabadet og saunaen giver jer mulighed for at slappe af og få masser af varme til kroppen. Det er velvære til krop og sjæl.

Nyd det naturskønne udeområde

Det flotte stråtækte hus ligger på en stor grund, der er omkranset af lyng og træer. Det naturskønne område skaber en flot kulisse om huset, som både du og børnene kan få glæde af. Området giver børnene masser af mulighed for leg og underholdning – og du kan nyde den grønne udsigt fra husets store terrasse, mens du f.eks. slapper af med en god bog.

Nyd de lange lyse dage i liggestolene, mens børnene leger på græsplænen. Her går tiden stille, mens livet føles let og overkommeligt.

Få fælles oplevelser med familien

Ferie i et sommerhus er en enestående mulighed for at få en masse fantastiske oplevelser med hele familien. Dette sommerhus har masser af muligheder, uanset om I er til afslapning på terrassen, når solen skinner, eller til hygge i stuen, når det regner udenfor.

Fælles oplevelser er en vigtig del af ferien, og området byder på mange gode udflugtsmål, der passer til både store og små. Oplev Vesterhavet og de mange smukke klitplantager. Eller tag familien med på shoppingtur i områdets handelsbyer. 

*Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50730

DE
D.
sagde , Deutschland

Den Jahreswechsel mit unseren Kindern und ihren Partnern in diesem gemütlichen Haus verbracht.
Täglicher Besuch von zwei Hirschen, bis an die Terasse.
Netter kleiner Supermarkt im Ort, tolle Bonbonmacherei mit kl.Cafe und Boutique ☆☆☆☆☆,zwei Autostrände zur Auswahl…super Urlaubsgebiet,wir kommen gerne wieder♡♡ – dank Esmark

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus mit extra Rückzugsmöglichkeit für die Kinder unter dem Dach. Die Einrichtung lädt dazu ein, gemütlich am Kamin zu sitzen. Großzügiger und heller Wohn-Ess-Kochbereich mit einer schönen Aussicht auf ein großzügiges Grundstück.
Durch die herrliche Dünen-, Wald- und Heidelandschaft gelangt man in wenigen Minuten zum Wald, in den Ort und an den Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das war das bestausgestattete Ferienhaus, das ich je erlebt habe. In der Küche ist alles vorhanden, was man braucht. Auch die Terrassenmöbel haben wirklich gute Qualität. Man findet auch bei stärkerem Wind einen Platz, um draußen sitzen zu können. Für die Kinder und uns war es ein erholsamer Urlaub (für den Teenager war die gute WLAN Qualität wichtig ;-)). Und die täglich auftauchenden Hirsche wurden zum Highlight für die Kids. Alles in allem ist das Haus nur zu empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:129 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2008 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...