Charmerende træhus kun 400 meter fra Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Vejers Havvej 79, Vejers

- Sommerhusnr.: 50739
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Trænger du og din familie til en afslappende ferie væk fra hverdagens pligter og travlhed? Dette charmerende træhus ligger midt i det vestjyske klitlandskab ved Vejers Strand. Sommerhuset er det perfekte valg for jer, der gerne vil bo tæt ved Vesterhavet i et hus med hyggelige rammer.

Nyd udsigten til den flotte natur

Sommerhuset er hyggeligt indrettet med personlige detaljer, der sørger for, I kan føle jer godt tilpas og hjemme i indretningen. Stuen ligger i åben forbindelse til køkkenet, så I får en følelse af at være sammen, selv om I laver forskellige ting. Måske slapper nogen af på sofaen, mens ilden knitrer i brændeovnen og andre er i gang med at forberede en lækker frokost med lokale råvarer.

I udestuen er der lagt op til mange hyggelige familiestunder. Her kan I nyde naturen på helt tæt hold, selvom det regner eller er overskyet udenfor – og med en varm kop kakao og et spil kort på en regnfuld efterårsdag, er hyggen garanteret.

Det skønne ikke-ryger hus råder over 65 m² og har plads til 6 personer. Huset er indrettet med tre gode soverum, alle 3 har dobbeltseng. Huset er dermed både perfekt som familiehus eller til dig, der holder ferie med vennerne.

Huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe.

Tag en tur til vandet

Gåture i naturen er en fantastisk del af en sommerhusferie, og her kan Vesterhavet noget helt særligt. Lyden af bølgerne, der slår mod kysten giver en følelse af ro og velvære. Og det er en fantastisk oplevelse af se det flotte bølgende klitlandskab, der strækker sig, så langt øjet rækker.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50739

DE
D.
sagde , Deutschland

ruhige lage, kurze wege zum einkaufen – strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus. Wir haben es schon mindestens 5 mal gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist Super sehr gepflegt und man hat alles da, wir kommen ganz bestimmt wieder!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...