Klassisk træhus med venlig indretning, sauna og dejlig have

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gøgevej 14, Vejers

- Sommerhusnr.: 50740
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en 2.000 m² stor og velholdt græsgrund i Vejers Strand ligger dette klassiske feriehus og venter på jer. Med plads til 6 personer er huset oplagt til den næste familieferie, og her er også tænkt på de små feriegæster med gyngestativ i haven. De voksne kan til gengæld nyde lidt wellness i den dejlige sauna.

Klassisk sommerhuscharme og moderne indretning med sauna

Huset på Gøgevej 14 udstråler udvendigt helt klassisk sommerhusferie med sin træfacade og sin beliggenhed midt i det grønne. Indvendigt byder huset på en moderne og tidssvarende indretning, og det er nemt at se, at der er blevet foretaget en renovering så sent som i 2015. Der er markiser til ovenlysvinduerne i stuen og mørklægningsgardiner i soverummene.

Omgivelserne fremstår lyse og venlige og har samtidig et touch af den klassiske sommerhuscharme. Til at stå for den har I den obligatoriske brændeovn, som sørger for varme såvel som hyggelig stemning hele året rundt.

Brændeovnen er ikke den eneste vej til at få varmen – har I lyst til lidt ekstra selvforkælelse efter en gåtur i den friske luft, kan I tænde op i husets sauna. Der er ingen tvivl om, at I vil kunne tanke masser af kræfter og ny energi her.

Naturskøn beliggenhed og stor have med plads til leg

Den store græsgrund byder med det samme op til leg, og i den velholdte have kan børnene få flere timer til at gå med boldspil og gyngeture, mens I ser til fra solsengene.

En stor del af terrassen er overdækket, og derfor står der intet i vejen for, at I kan nyde den smukke udsigt – heller ikke når det regner og blæser.

Vejers Strand byder på flere spændende naturoplevelser, og I kan endda køre på stranden i bil. Den hyggelige bymidte rummer også flere fine forretninger og spisesteder, der helt sikkert er et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50740

DE
D.
sagde , Deutschland

Eines der besten Ferienhäuser, die wir jemals gebucht haben. Voll ausgestattete Küche, sehr gemütlicher Wohn-/Essbereich. Großes Schlafzimmer, in dem auch ein Reisebett gut reinpasst. Super gemütliche Terrasse mit großer Rasenfläche und Schaukeln. Perfekt zum rumtoben für kleine Kinder. Zur Begrüßung kommt jeden Morgen und am Nachmittag ein Eichhörnchen zu Besuch 😉 Manchmal kommen auch Rehe vorbei und grasen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top gepflegtes, sehr gut ausgestattetes Ferienhaus mit einer großen, teils überdachten Terrasse auf einem großen gepflegten Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich. Man fühlt sich sofort sehr wohl. Vom großen Esstisch hat man einen tollen Ausblick.Die Terrasse ist sehr groß und die Sitzgruppe sehr bequem. Der große Wohnraum mit Küche, wo es an nichts fehlt, besonders die grossen Dachfenster über dem Sofa, wo man die Wolken bewundern kann ist wirklich perfekt. Auch sehr geschmackvoll finden wir die tollen Bilder an den Wänden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2015 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...