Strand- og centrumsnær ferielejlighed med fri pool-entré

2.5
icon
icon
icon

Nordvej 11- 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50804
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

100 meter til Vesterhavet, 200 meter til centrum og fri entré til en indendørs swimmingpool; Denne ferielejlighed i Vejers Strand har det hele, og her kan I tilmed også tage hunden med på ferie! 

Hyggeligt feriehjem med fri entré til swimmingpool

Med ferieadresse på Nordvej 11-4 får I et hyggeligt hjem med plads til at være jer selv og samtidig værne om fællesskabet. I de tre gode soveværelser kan I trække jer tilbage og få lidt privatliv, mens den hyggelige opholdsstue med integreret køkken bliver centrum for feriehygge og familietid.

Ferielejligheden er en del af Vejers Feriecenter, og det betyder, at I får fri entré til en fælles indendørs swimmingpool for centrets i alt 22 lejligheder. Så husk at pakke badetøjet – lige meget om det er august eller januar.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Fra stuen har I adgang til en dejlig afskærmet terrasse, og i de varme måneder kan I slænge jer i liggestolene og havemøblerne i solen. Der står også en grill til rådighed, så I kan runde en lun sommeraften af med et lækkert feriemåltid.

Fantastisk beliggenhed med kort vej til strand og centrum

Beliggenheden er kun et plus, for her får I virkelig en fantastisk én af slagsen. Bo kun 100 meter fra Vesterhavet, så tæt på, at bølgernes brusen nærmest kan høres fra terrassen. Den kilometerlange sandstrand er et paradis for alle – både store, små og ikke mindst hunden.

Har I lyst til lidt shopping, er beliggenheden også helt ideel. Små 200 meter fra ferielejligheden ligger Vejers Strands centrum, som har masser af fine forretninger og spisesteder, der er værd at besøge.

Her har I alting inden for rækkevidde!

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50804

DE
D.
sagde , Deutschland

Spartanisch aber nett… Könnte noch etwas günstiger sein, da gar keine Extras oder Komfort vorhanden sind.
Das Haus ist sehr sehr einfach!
Das soll man sich vorher bewusst machen und nichts besonders erwarten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches 6 Personen Reihenhaus mit der Nötigen Ausstattung um ein schönen Urlaub zu genießen. Da das Haus Massiv gebaut ist, hört man seine Nachbarn garnicht und auf der Terrasse ist man auch für sich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus ideal für 4 Personen. gute Lage, unweit vom Meer.
Kleiner Gemeinschaftspool, für die ganze Familie.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 100
Renoveret / Byggeår:2014 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv Tæppe i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...