Strandnær ferielejlighed med gratis adgang til pool

4
icon
icon
icon
icon

Nordvej 11 - 6, Vejers

- Sommerhusnr.: 50806
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen i denne skønne ferielejlighed på Nordvej 11 – 6 i Vejers. Den nyrenoverede ferielejligheden er i to-plan, og her har I fri adgang til fælles pool, aktivitetsrum og legeplads. En fin størrelse til den lille familie, hvor indkøb og Vesterhavet er lige om hjørnet.

Lys og hyggelig ferielejlighed med afskærmet terrasse

Nordvej 11-6 er en skøn ferielejlighed på 62 m2, der er fordelt på to etager og som fremstår nyrenoveret. Ferielejligheden råder over tre funktionelle soveværelser, to på førstesalen og ét i stueplan, et fint badeværelse med gulvvarme og et dejligt åbent alrum.

I alrummet bindes køkken, stue og spiseområdet sammen. Her kan hele familien samles til mange gode stunder med brætspil, madlavning og meget mere! Indretningen er lys og moderne, og særligt det hyggelige sofahjørne indbyder til afslapning. I den store sofa kan I flade ud, mens lænestolen er et perfekt sted til ferielæsningen. Fra stuen har I direkte adgang til terrassen.

På den sydvestvendte terrasse. Her står havemøblerne klar, og afskærmningen sørger for, at I kan nyde solen helt uforstyrret. Nyd roen og fuldend dagen med en hyggelig grillaften. Mens grillen varmer op, kan I sætte jer godt til rette og nyde et glas vin.

Central beliggenhed – lad bilen stå

På solskinsdage er en tur til stranden naturligvis også oplagt – kun 100 meter fra lejligheden. Vesterhavet er uanset årstiden altid et besøg værd – og på stranden i Vejers har I endda mulighed for at køre med bilen her.

Ferielejligheden giver gratis afgang til den indendørs swimmingpool i Vejers Feriecenter – klart et hit hos børnene og på regnfulde dage. Shopping og indkøb kan klares i Vejers Strands hyggelige bymidte, som befinder sig næsten lige udenfor døren. De mange små caféer og restauranter står også gerne for aftensmaden eller frokosten, hvis ikke I orker det selv.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 60
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...