Ferielejlighed kun 100 meter fra stranden med fri adgang til pool

3
icon
icon
icon
1888
Nordvej 11- 8, Vejers Strand - Søg på husnr. 50808
Gæsterne siger: icon icon

På Nordvej 11-8 i Vejers Strand finder I denne hyggelige ferielejlighed, som er perfekt til en strandnær ferie. Her bor I kun 100 meter fra Vesterhavet og 200 meter fra Vejers’ stemningsfyldte centrum. Og ikke mindst: Som en del af Vejers Feriecenter har I fri adgang til en fælles indendørs swimmingpool!

Badeferie året rundt i dette hyggelige feriehjem

Ferielejligheden på to etager rummer plads til 6 personer med sovepladser fordelt på tre fine soveværelser – et enkelt med dobbeltseng, et med enkeltsenge og et sidste med køjesenge.

Lejligheden er både lyst og venligt indrettet, og her vil I falde til fra første feriedag. På den store hjørnesofa i opholdsrummet kan hele familien samles til en hyggelig filmaften, og i det integrerede køkken kan I hjælpes ad med at tilberede aftensmaden.

Især de badeglade gæster vil befinde sig godt her; Ud over den korte afstand til havet, får I nemlig gratis adgang til en fælles swimmingpool, der deles mellem ferielejlighederne. Her er der dømt badeferie hele året rundt.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Bo tæt på centrum og strand i Vejers

Når I har brug for lidt afveksling fra de afslappende dage på den afskærmede terrasse, kan I tage hinanden i hånden og gå den 100 meter lange tur til stranden. Saml sten og muslinger sammen med børnene, eller vær friske og tag en dukkert i bølgerne. Her er der nye oplevelser ligegyldigt årstid, vind og vejr.

På Nordvej kan I altid lade bilen stå – Vejers Strands centrum med indkøbsmuligheder, forretninger og spisesteder ligger kun 200 meter væk. Her kan der altså både handles ind, oses og shoppes, og spises is på en varm sommerdag.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50808

D.
icon
icon
sagde , Hvidovre

Virkelig dejlig seng i soveværelset i stueetagen. Meget fint og rent sengetøj. Praktiske møbler, der er nemme at rengøre.

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Rent och fint sengetöj.Härliga sängar.Toppen med ett gavelhus.Närheten till stranden.
Enkelt men bra boende.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...