Familieferie tæt på strand og centrum med fri entré til pool

2.5
icon
icon
icon

Nordvej 11- 9, Vejers

- Sommerhusnr.: 50809
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordvej 11-9, som en del af Vejers Feriecenter, ligger denne fine ferielejlighed og venter på jer. Med plads til op til 6 personer er den det perfekte valg til den næste familieferie, og her bor I både tæt på strand (100 meter!) og centrum og har samtidig fri adgang til en indendørs swimmingpool året rundt.

Hygge fra top til tå – med gratis adgang til swimmingpool

Ferielejligheden på Nordvej fordeler sig på to etager og er fra top til tå hyggeligt og hjemligt indrettet med masser af lys og fine, små detaljer. De 6 sovepladser fordeler sig på tre soveværelser – det ene er indrettet med køjesenge og bliver et sikkert hit blandt børnene.

Der er også masser af underholdning lige i nærheden, og når vejret ikke tillader en dukkert ved stranden, kan I stadig hoppe i badetøjet. Som en del af Vejers Feriecenter har I nemlig helt gratis adgang til en fælles indendørs swimmingpool, som deles mellem de 22 lejligheder.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Efter en forfriskende dukkert og en tur i saunaen kan I tage tilbage til lejligheden, hvor I kan hjælpes ad med at tilberede en tiltrængt feriemiddag. Efter maden skal opvaskemaskinen nok klare oprydningen for jer, mens I slår mave på sofaen.

Fantastiske oplevelser i nærheden med kun 100 m til havet

Når vejret er godt, er det tid til at rykke udenfor. Ikke nødvendigvis på den afskærmede terrasse, for der er masser af fantastiske oplevelser lige i nærheden.

Kun 100 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer, og den kilometerlange sandstrand byder på helt unik natur hele året rundt. Om sommeren kan der bades og dases på stranden, og i de kolde måneder kan I gå lange ture i vinterfrosten, eller blive blæst godt igennem, mens bølgerne danser i stormen.

Vejers Strands hyggelige ferieby ligger også kun få minutters gang fra huset, og her kan de daglige indkøb (og lidt til) klares. De fine forretninger og spisesteder byder på noget for enhver smag, og om aftenen kan I slutte af med en lækker softice, mens aftensolen går ned bag klittoppene, inden det er sengetid.

Udlejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50809

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles was man braucht. Besonders der Pool den benutzen darf, ist eine großer Pluspunkt.

DK
D.
sagde , Danmark

Skøn beliggenhed tæt på stranden
Dejligt med fælles pool og bordtennis.
Mangler stole/ bænk ved poolen.
Fin rumfordeling til en familie med 2 teenagere

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit durch Hagenbuttensträucher geschütze Terrasse.Unmittelbare Strandnähe mit Weg durch die herrliche Dünenlandschaft.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...