Ferielejlighed med kun 100 meter til Vesterhavet og adgang til pool

2.5
icon
icon
icon

Nordvej 11- 10, Vejers

- Sommerhusnr.: 50810
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun et lille stenkast fra både Vesterhavet og Vejers’ hyggelige ferieby finder I denne hyggelige ferielejlighed, der danner fine rammer om en aktiv familieferie ved vestkysten. Ud over en super central beliggenhed, har I også fri entré til Vejers Feriecenters indendørs swimmingpool – så husk badetøjet!

Husk badetøjet hele året rundt

Den lyse og hyggelige ferielejlighed deler sig på to etager og rummer plads til 5 gæster. Et super valg til den næste familieferie, og så er hunden også mere end velkommen.

I vil straks falde til i de hjemlige omgivelser, og i det åbne stue- og køkkenalrum er der ingen tvivl om, at I vil tilbringe bunkevis af hyggelige familiestunder med lækker mad, gode snakke og spændende spilaftener rundt om spisebordet.

Her er det ikke kun den gode beliggenhed, der bidrager til en aktiv ferie. Som en del af Vejers Feriecenter har I nemlig tilmed gratis entré til en fælles indendørs swimmingpool, som deles mellem feriecentrets beboere. Så ligegyldigt om det er frostgrader eller hedt sommervejr, er der mulighed for at tage en forfriskende dukkert.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Skøn beliggenhed til en aktiv ferie

På Nordvej 11-10 får I en rigtig skøn beliggenhed kun 100 meter væk fra det brusende Vesterhav. Den fantastiske sandstrand byder på nye oplevelser hele året rundt og er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster.

Vejers Strand er en rigtig hyggeilg ferieby med små forretninger, indkøbsmuligheder og spisesteder – og efter en grillaften på den afskærmede terrasse kan I gå de 200 meter til centrum og slutte af med en lækker softice til dessert.

Udlejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50810

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, pragmatisch und sehr gut gelegen.

DK
D.
sagde , Danmark

Feriehuset er for os perfekt, der er det i huset, vi har brug for. Vi var 3 voksne og et stort barn.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns war das Haus perfekt, nicht zu groß nicht zu klein. Dicht am Strand was will man mehr.
Einkaufsmöglichkeiten ohne Auto erreichbar!!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...