Ferielejlighed til 4 personer med skøn, strandnær beliggenhed

3
icon
icon
icon

Nordvej 11- 22, Vejers

- Sommerhusnr.: 50822
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter fra det brusende Vesterhav ligger denne hyggelige ferielejlighed i Vejers Strand. Udvendigt finder I en hyggelig, afskærmet terrasse, og desuden har I som en del af Vejers Feriecenter adgang til en fælles indendørs swimmingpool. 

Hyggelig indretning og adgang til swimmingpool

Ferielejligheden på Nordvej 11-22 byder på 80 m² feriehygge i lyse og venlige omgivelser. Huset er indrettet til 4 personer med sovepladser fordelt på to gode soveværelser med dobbeltsenge. Det sidste familiemedlem, hunden, er selvfølgelig også velkommen.

Lejlighedens centrum er det hyggelige, kombinerede opholdsrum med stue og spiseafdeling. Her er der også sørget for en brændeovn, som sørger for varme og god feriestemning hele året rundt.

Ligesom I kan holde jer varme ligegyldigt årstid, vind og vejr, står der heller intet i vejen for en badetur. Som en del af Vejers Feriecenter får I gratis adgang til en indendørs swimmingpool, som deles mellem de i alt 22 ferielejligheder – så husk badetøjet!

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Hør Vesterhavet kalde fra terrassen

Med til ferielejligheden hører en lille, afskærmet terrasse, der er udstyret med både havemøbler, liggestole og en grill, så I kan udnytte de varme solskinsdage til fulde.

Fra terrassen kan I næsten høre Vesterhavets brusende bølger kalde på jer, og en lille gåtur på små 100 meter fører jer direkte til den skønne sandstrand, som er spækket med fantastiske naturoplevelser året rundt. Både børnene og hunden vil blive ellevilde over naturens store legeplads.

Har I lyst til lidt afveksling, byder Vejers Strands centrum både på indkøbsmuligheder, spændende forretninger, flere små caféer og gode restauranter. Her er noget for enhver smag.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50822

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind jetzt zum dritten Mal in diesem Haus. Das sagt wohl alles

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach aber praktikabel,- es ist alles Notwendige vorhanden. Die Lage unmittelbar am Strand ist phantastisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

kleineres, gemütliches Ferienhaus mit allem Notwendigem für einen erholsamen Urlaub mit Strandnähe und in ruhiger Lage ( Reihenendhaus) mit geschmackvoller und gemütlicher Ausstattung und guten Betten.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...