Ferielejlighed med adgang til swimmingpool kun 100 m fra havet

3
icon
icon
icon

Nordvej 11- 23, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50823

Update: grundet COVID19 holdes fælles sauna lukket frem til 31. juli 2020.

I det populære ferieområde Vejers Strand ligger denne centrale ferielejlighed, kun 100 meter væk fra det brusende Vesterhav. Lejligheden er indrettet til 6 personer, og også hunden er velkommen her. Som en del af Vejers Feriecenter har I gratis adgang til en fælles swimmingpool.

Badeferie året rundt i dette hyggelige feriehjem

På Nordvej 11-23 får I et småt og hyggeligt hjem for ferien. De lyse og venlige omgivelser sørger for, at I med det samme falder godt til, og det kombinerede køkken- og opholdsrum lægger op til masser af samvær og hygge.

Ikke-ryger huset rummer plads til 6 personer fordelt på to fine soveværelser med dobbeltsenge og en hems med enkeltsenge – perfekt til børnene. Der er også sørget for det praktiske med opvaskemaskine og en gratis internetforbindelse.

Lejligheden er en del af Vejers Feriecenter, og de i alt 22 lejligheder har alle adgang til en swimmingpool. Her kan I altså pakke badetøjet og holde badeferie året rundt!

Fantastisk central og strandnær beliggenhed

Fra stuen har I udgang til en afskærmet terrasse, hvor I kan sidde og nyde det gode vejr. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker feriemiddag i den lune aftensol.

Et af lejlighedens highlights er den skønne beliggenhed. Her bor I kun 100 meter fra den kilometerlange sandstrand, som byder på underholdning og afslapning for hele familien – inklusiv hunden.

Vejers Strands hyggelige bymidte ligger kun få minutters gang væk, og har I lyst til lidt afveksling, er en tur til byen det perfekte valg. Her er der flere spændende forretninger, gode restauranter og selvfølgelig, iscaféer, hvor I kan købe masser af softice.

 

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 100
Renoveret / Byggeår:2012 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...