2 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Romantisk ferie for to på den smukke danske vestkyst? Dette charmerende sommerhus i Grærup tæt på Vejers Strand inviterer til netop dette. Hold ferie i en ægte perle af et feriehus i første klitrække, hvor du kan høre Vesterhavets brusen fra terrassen.

Fantastisk beliggenhed kun et stenkast fra Vesterhavet

Leder du efter en førsteklasses-beliggenhed til din sommerhusferie, så er Stenurtsvej 6 i Grærup Strand den helt rigtige ferieadresse til dig. Sommerhuset ligger midt i det flotte klitlandskab og tilmed i første klitrække, kun 200 meter fra stranden.

Næsten lige uden for døren finder du en sti, som fører dig gennem klitterne ned til havet, og mens du sidder på den delvist afskærmede terrasse og nyder solens lune, bruser bølgerne sagte i baggrunden. Her får du en helt særlig beliggenhed, som inviterer til afslappende gåture langs vandet, forfriskende dukkerter og synet af betagende solnedgange fra klittoppen.

Charmerende indretning og romantik i højsædet

Indenfor emmer det lille 2 personers-sommerhus af charme med sine lyse træpaneler, sarte pastelfarver og synlige bjælker. Det er nemt at se, at feriehuset i 2022 har gennemgået en renovering, og indretningen kombinerer moderne komfort med klassisk sommerhusstil. ”Hygge” er det helt rigtige ord at bruge, og der er ingen tvivl om, at sommerhusets omgivelser skaber rammerne for en hyggelig ferie langt væk fra den travle hverdag – hvor du kan tilbringe kvalitetstid med den, du har mest kær.

I feriehusets stueplan finder du et badeværelse og et kombineret køkkenalrum og stue. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så du ikke skal bruge din kostbare ferietid på at vaske op i hånden. Fra de store vinduespartier i køkken og stue har du en fantastisk udsigt til klitterne, som er din nærmeste nabo. På førstesalen finder du feriehusets soveværelse.

Gå på opdagelse i Vejers Strand

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger i den nærliggende ferieby Vejers Strand, mindre end 10 minutters kørsel fra sommerhuset. Her finder du ikke kun et supermarked, men også flere hyggelige restauranter og små butikker, du kan gå på opdagelse i. Måske kan der købes en feriesouvenir med hjem, og på en lun sommerdag er der flere steder, hvor du kan købe en cremet softice.

Vil du gerne til en lidt større by, er den populære ferieby Blåvand bestemt et besøg værd. Det er også her, en af Vestkystens seværdigheder, bunkermuseet Tirpitz, ligger, hvis du gerne vil krydre ferien med en kulturel oplevelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52018

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles bestens

Wir möchten dem Eigentümer einfach nur danken, dass er sein wunderschönes Haus für Fremde wie uns öffnet. Vielen Dank für das Vertrauen und einige der schönsten Tage in unserem Leben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches, renoviertes Ferienhaus mit perfekter Ausstattung. Von der kompletten Küche bis zu den zwei Terrassen auf denen man perfekt frühstücken umdsich sonnen kann. Die Einrichtung ist sehr persönlich und gemütlich. Das Haus liegt fast am Ende des Weges in den Dünen. Wer Ruhe und Erholung sucht ist hier perfekt aufgehoben. Wir können das Haus nur empfehlen. Z[

Es war wie im eigenen Ferienhaus. Der perfekte Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Überhaupt keine, alles war perfekt!Soverum:1
Bolig-/Grundareal:75 / 2.514
Renoveret / Byggeår:2022 / 1967

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...