Lyst og personligt indrettet feriehus kun 400m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Grærup Havvej 5, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52042
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Grærup Havvej 5 ligger dette herlige feriehus og venter på at byde jer velkommen i dets hyggelige omgivelser. Træhuset er både lyst og personligt indrettet med store panoramavinduer, der lukker naturen ind, og den skønne beliggenhed kun 400 meter fra det brusende Vesterhav gør ferien ekstra god. Hundene er også velkomne her.

Enkel og afslappende sommerhusferie

Det hyggelige træhus i Grærup Strand byder på helt enkel og afslappende sommerhusferie midt i naturen. Den klassiske indretning med masser af lyse træelementer og små detaljer gør omgivelserne både venlige og personlige, og de store panoramavinduer i stuen giver jer mulighed for at nyde den smukke natur fra sofaen og slipper solens stråler ind.

Med plads til 6 personer og hele 2 hunde tilladt kan hele familien komme med, og de 3 hyggelige soveværelser er udstyret med to dobbeltsenge og to enkeltsenge, oven i købet med fin skabsplads til alle ferieklæderne – sommerkjoler såvel som vinterstrik.

I den kombinerede stue-, spise- og køkkenafdeling er der lagt op til ægte hygge, og her er masser af kroge, hvor der kan læses bøger og drikkes friskbrygget kaffe på de kolde feriedage. Der kan også tændes op i brændeovnen, hvis der er brug for lidt ekstra varme og god stemning.

Der er lukket indhegning til hund.

Der er TV i både opholdstue og det ene soverværelse med dobbeltseng.

Smuk natur hele vejen rundt og kort vej til stranden

Det klassiske feriehus ligger midt i det klitbeklædte landskab, og på den åbne terrasse har I smuk natur til alle sider. Læn jer tilbage i liggestolene med noget koldt at drikke eller spis en lækker frokost i solen – i det gode vejr er udendørsmulighederne uendeligt mange!

Med kun 400 meter til havet, står der intet i vejen for en strandudflugt, og den kilometerlange sandstrand er et paradis for både tobenede og firbenede feriegæster. Lad hundene og børnene lege i sandet, gå lange ture langs vandkanten eller køl ned på en varm sommerdag med en frisk dukkert i bølgerne.

Her er rammerne sat for en herlig og helt enkel ferie ved vestkysten, med masser af afslapning og tid til at værne om jer selv og hinanden.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52042

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut in Ordnung, Küche sehr gut ausgestattet, alles gemütlich.
Der Kamin bringt wohlige Wärme in`s Wohnzimmer, uns hat es sehr gut gefallen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist einfach top,so ruhig mit Blick ins Grüne.
Die Terrassen ein Traum.
Die Küche ist super ausgestattet.

Wer Erholung und Ruhe sucht,für den ist das Haus genau richtig

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gemütliches Haus für 4 Personen. Mit 6 Leuten vielleicht ein bisschen eng. Die Ausstattung ist tadellos, Die Lage könnte kaum besser sein. Ein kleines Ferienhaus, das viel zu bieten hat. Wir haben uns sehr wohl gefühlt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...