Strandnært, klassisk sommerhus med brændeovn i Grærup

2.5
icon
icon
icon

Timianvej 7, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52086
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Grærups rolige og naturskønne ferieområde, kun 400 meter fra det brusende Vesterhav, finder I dette klassiske sommerhus med plads til 4 personer. Her kommer I til at bo midt i det vestjyske klitlandskab i et feriehus, der emmer af hygge – og hundene er også velkomne.

Ugeneret og læfyldt beliggenhed midt i Grærups naturskønne ferieområde

Velkommen på Timianvej 1 – en helt ideel ferieadresse til jer, der er vilde med den vestjyske natur og ro. Det klassiske sommerhus er beliggende på en mere end 3.000 kvadratmeter stor naturgrund, omgivet af lyngklædte klitter. Træer, buskads og høje klitbanker skaber et læfyldt og ugeneret udeområde omkring terrassen, hvor I kan nyde den friske havluft i fulde drag.

Bo kun 400 meter fra Vesterhavet og en kort køretur fra Vejers Strand

Det fantastiske Vesterhav ligger kun 400 meter fra sommerhuset, og en kort gåtur gennem det flotte landskab og ned over klitten bringer jer hele vejen ned til vandkanten. Den hvide sandstrand er altid en imponerende oplevelse og byder på alt fra bølgebadning og drageflyvning til røde solnedgange fra klittoppen.

Mindre end 10 minutters kørsel fra feriehuset ligger den hyggelige ferieby Vejers Strand, hvor I kan handle ind, gå på udkig i de små forretninger og spise god mad på en af byens restauranter eller caféer.

Klassisk sommerhusstil med brændeovn, opvaskemaskine og gratis internet

Ferieboligens indretning emmer af klassisk sommerhusstil med lyse træoverflader, små pyntedetaljer og ikke mindst brændeovnen i stuen, som med sine knitrende flammer altid spreder god feriestemning. De fire sovepladser er fordelt på to soverum med henholdsvis dobbeltseng og to enkeltsenge.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så I kommer nemt omkring oprydningen efter feriemåltiderne, og der står en gratis internetforbindelse til rådighed under jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52086

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr nett eingerichtet , sauber und ordentlich.
Bett war gemütlich
Wohnzimmer sehr großzügig, Küche vollständig.
Ein rundherum schönes Haus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr gemütlich und gut gelegen. Wir kommen gerne wieder in dieses Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus für zwei Personen. Klein und fein und ohne Schnickschnack. Es ist alles da, was man braucht, einschließlich sehr gute Messer zum Kochen. Die Sitzgelegenheiten bequem, die Aussicht wunderschön ( obwohl im Februar noch nichts grün ist) und wenn man Fenster oder Tür öffnet, hört man die Brandung. Da rundherum viele Kiefern wachsen, fühlt man sich, als wäre man allein in dieser wunderbaren Landschaft. Wir haben die Zeit dort sehr genosssen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 3.190
Renoveret / Byggeår:2006 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...