Flot sommerhus i Grærup med udendørs spabad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tranebærvej 20, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52096
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en kæmpestor naturgrund i Grærup ligger dette flotte sommerhus til 8 personer. I vil hurtigt falde til i den charmerende indretning i naturmaterialer, og på den store træterrasse med en overdækket del. Derudover er der et udendørs spabad, som er ren luksus på en varm sommerdag. Fra terrassen har I en fantastisk, helt uforstyrret udsigt til den lyngklædte hede!

Helt ugeneret beliggenhed i Grærup på kæmpestor naturgrund

Er I også vilde med den vestjyske natur, og elsker I at have fred og ro på ferien? Så er Tranebærvej 20 den helt perfekte ferieadresse til jer. Sommerhuset ligger nemlig på en intet mindre end 6.278 kvadratmeter stor naturgrund – og der er bogstaveligt talt smuk natur, så langt øjet rækker.

Her kan I nyde ferien i læfyldte og ugenerede omgivelser, og I kommer også til at bo tæt på både stranden og den nærmeste fiskesø. Efter en tur ved stranden kan I skylle fødderne rene for sand under sommerhusets udendørs bruser.

Charmerende sommerhus til 8 personer med brændeovn

Feriehuset byder på et charmerende og rummeligt indre, hvor naturmaterialer i varme farver sørger for at skabe den helt rigtige atmosfære. I det store opholdsrum står brændeovnen klar til at sprede ekstra varme og feriestemning på de kølige dage og sene aftener.

Der er også tænkt på det praktiske; køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og der er vaskemaskine i entréen. Med 2 badeværelser – begge med gulvvarme – slipper I for lange køer til toilettet, selv når I er af sted med 8 personer. Der er god skabsplads i soveværelserne, så I kan pakke alle jeres feriesager ud og føle jer godt hjemme.

Stor overdækket træterrasse og udendørs spabad

Den store træterrasse er den perfekte base på de solrige dage, hvor havemøbler og liggestole kan findes frem. Terrassen har både en åben og overdækket del, så I altid kan finde ly og læ udenfor. Der er også en praktisk gasgrill – og en udendørs bruser.

På terrassen finder I desuden et af sommerhusets absolutte highlights. Her står et stort udendørs spabad, som giver jer mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien – mens I nyder udsigten til den uspolerede natur.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 52096

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat das Ferienhaus sehr gefallen, ebenso die Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

unerwartet großes geräumiges Holzhaus , große geschützte Terrasse und Unterstand

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön, modern,sauber, alles und noch mehr ist vorhanden, zum Beispiel in der Küche, Spiele für Kinder.
Der Whirlpool war toll und wurde täglich genutzt,von Erwachsenen und Kindern. Wer Ruhe sucht ist hier genau richtig. Bis zum Strand ist es nicht weit, was wir sehr schön fanden. Wir kommen gern wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 6.278
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...