Ægte sommerhusstemning i Grærup til 7 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Storkenæbvej 3, Grærup

- Sommerhusnr.: 52167
7 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Storkenæbvej 3 ligger dette klassisk indrettede feriehus på en stor naturgrund og tæt på Vesterhavet. Her kan I med op til 7 personer og jeres hund virkelig opleve det barske Vesterhav og det dejlige klitlandskab, men også finde læ og hygge på den 2810 m2 store naturgrund. Feriehuset er udstyret med moderne faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og varmepumpe.

God plads til en hyggelig ferie

Straks I kommer ind i feriehuset, kan I fornemme den hyggelige stemning. Den gode indretning af de 100 m2 giver god plads til fælles hygge i det store køkken/alrum. Fra det åbne køkken udstyret opvaskemaskine, mikroovn, induktionskogeplade og ovn i løftehøjde er der direkte adgang til spisepladsen og den hyggelige stue. Her er plads til et fælles brætspil med hele familien eller en god filmaften, hvor varmen af brændeovnen omfavner jer. Nyd synet af den smukke natur gennem de mange store vinduer, som lukker masser af lys ind i rummet.

Ved behov kan I tænde for den energibesparende varmepumpe. 

3 Soveværelser med 7 sovepladser

De 7 sovepladser fordeler sig på 3 værelser – det ene med en dobbeltseng og det andet med en udtræksseng. Det tredje soveværelse har en køjeseng med dobbeltmadras nederst og en køje op over og er således særdeles velegnet til den lille familie eller 3 børn.

Der er 2 badeværelser til rådighed, begge med gulvvarme og i det ene er der en vaskemaskine. 

Dejligt naturskønt område i Grærup Strand

I dette feriehus er der garanti for fred og ro i den smukke plantage, og på terrassen er der liggestole til middagsluren og havemøbler, hvor aftensmaden fra grillen kan nydes. Med kun 400 m til Vesterhavet er der mange muligheder for en slentretur langs vandet, en frisk dukkert i bølgerne og indsamling af flotte sten og skaller – måske er I heldige at finde rav. Vejers Strand med butikker og restauranter er ikke langt væk, ligesom hele vestkystens ferieområder er inde for rækkevidde.

Det store nærliggende naturområde Kallesmærsk Hede og andre plantager indbyder til enestående mountainbike- og vandreture og mange naturoplevelser.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.810
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...