Hyggeligt, lyst sommerhus til 6 personer på naturgrund i Ho

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hedevej 25, Ho

- Sommerhusnr.: 61015
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Hedevej 25 i Ho venter jer dette hyggelige, lyse sommerhus, der inviterer op til 6 personer inden for til en dejlig ferie i skønne naturomgivelser. Sommerhuset er nemlig beliggende på en skøn naturgrund i Ho, hvor I er omgivet af den smukke, vestjyske natur. I feriehuset er 1 hund også velkommen på ferien!

Lys indretning med udsigt til natur

Sommerhusets hjerte er alrummet, der helt sikkert også bliver jeres store samlingspunkt på ferien. Alrummet forener køkken, spiseplads og stue, og uanset om I laver noget sammen i alrummet eller ej, vil I stadig kunne nyde hinandens selskab.

Alrummets store vinduespartier inviterer en masse lys ind i rummet, og samtidig kan I nyde udsigten til den skønne, vestjyske natur, der omgiver feriehuset. Feriestemningen i alrummet bliver fuldendt af brændeovnen, der både knitrer og spreder varme.

I feriehuset er der 3 gode soveværelser med dobbeltsenge, hvor I kan få samlet ny energi til jeres kommende dage i Ho. Med hele 2 badeværelser skal I ikke bekymre jer om kø fra morgenstunden. I slipper desuden for kolde fødder, da begge badeværelser har gulvvarme.

Dejlig terrasse i naturomgivelser

På de varme og solrige feriedage kan I rykke ud på sommerhusets dejlige terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Her har I altså mulighed for at finde jer en plads i solen eller i skyggen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole.

Mens I slapper af på terrassen, kan I både nyde udsigten til naturen, der omgiver feriehuset, og lyden af vinden i træerne og fuglefløjt. Som det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen og lave en lækker grillmiddag.

Skønne naturoplevelser i Ho

På jeres ferie i Ho er der masser af skøn natur, I kan opleve. Området byder blandt andet på en række cykel- og vandrestier, som I kan tage på udforskning ad, hvor I kan komme helt tæt på den skønne, vestjyske natur.

Der er naturligvis også Vesterhavet, som er værd at besøge uanset vind og vejr. Fra feriehuset på Hedevej 25 har I 3,5 kilometer til de brede sandstrande, der inviterer til lange gåture, og de blå bølger, som I kan snuppe jer en frisk dukkert i på de varme feriedage.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.323
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...