Luksussommerhus til 10 personer med udendørsspa og billard

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 18, Ho

- Sommerhusnr.: 61092
10 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil I gerne holde ferie i et sommerhus, hvor der ikke er gået på kompromis med omgivelserne? Så er dette sommerhus oplagt til jer. Luksussommerhuset befinder sig på adressen Nørballevej 18 i Ho og har plads til 10 personer. Her er der højt til loftet og styr på alle detaljerne. Sommerhuset er blevet bygget i 2021 og indbyder til ekstra luksus i form af en udendørsspa og jeres eget billardbord. Hvis I kører elbil, så har sommerhuset sit eget el-stik.

Sommerhus med smukke og moderne omgivelser

Så snart I træder indenfor, vil I føle jer til rette i de smukke og moderne omgivelser. Her får I et sommerhus, hvor der virkelig er tænkt på alle detaljer. Indretningen er stilren, så det eneste, I skal bekymre jer om, er at slappe af.

Stue og køkken er sommerhusets hjerte, og disse udgør ét stort rum, hvor hele familien kan nyde hinandens samvær. Der er gulvvarme i stuen og højt til loftet. Om aftenen kan I samles til en god film, som kan streames via en chromecast på fladskærms-tv’et.

Sovepladserne er fordelt på 5 soveværelser, der alle er med dobbeltseng, så I kan få en god søvn. Alle soveværelserne er lyse og med god plads. I sommerhuset finder I også 2 badeværelser, som begge har indbygget gulvvarme. Badeværelserne er ligeledes store og lyse, og her er der virkelig kræset for jer som gæst.

Billardbord og udendørsspa

Sommerhuset på Nørballevej 18 byder også på et billardbord, hvor I kan finde familiens billardmester. Efter en billardturnering kan I finde badetøjet frem og hoppe i sommerhusets udendørsspa. Her kan I bare læne jer tilbage og nyde de masserende bobler og ikke mindst de naturskønne omgivelser, som omgiver sommerhuset.

Kæmpe terrasse og el-stik

Luksussommerhuset har en kæmpe terrasse, som næsten omgiver hele feriehuset. Her finder I diverse havemøbler, så I bedst muligt kan udnytte de solrige dage på terrassen. Terrassen er også delvist overdækket, hvilket er praktisk, hvis I for eksempel ønsker at nyde frokosten udenfor i skyggen. Til sommerhuset har I også en gasgrill til fri afbenyttelse, hvor det altså går lidt hurtigere, når maden skal tilberedes. Desuden har sommerhuset et indbygget el-stik til jer, som kører elbil.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61092

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist modern, hell und sehr schön. Die Ausstattung der Küche und Bäder ist modern. Die Betten in den Schlafzimmern sind gut, ich würde sie als "mittelfest" bezeichnen. Die Kaffemaschine und der Wasserkocher sollten in kürzeren Intervallen entkalkt oder ausgetauscht werden. Es fehlt im Wohnbereich etwas an gemütlichen Sitzmöglichkeiten, insbesondere wenn das Ferienhaus mit der vollen Bettenkapazität belegt ist. Der Parkplatz ist ausreichend groß, eine Lademöglichkeit für Elektroautos besteht (CEE Steckdose rot / 400V, 16A).

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super für 2 Familien geeignet. Eine Familie kann gleich am Eingang zwei Zimmer und Bad nutzen, die andere Familie hat ein Bad und ein Zimmer im Anschluss an das abgetrennte Billiardzimmer. Dadurch bleibt es hier auch leise, wenn im Wohnbereich morgens oder abends jemand unterwegs ist. 2 Zimmer sind direkt im Wohnbereich, aber bei unserer Aufteilung der Zimmer hat das gut funktioniert. Die Kinder hatten genug Platz zum Spielen. In der Küche kann man bequem zusammen Kochen. Kleinere Mängel wurden sofort von Esmark und der Eigentümerfamilie behoben!
Ein besonderer Zusatz war, dass wir mit dem Schlüssel auch eine Karte vom Ho Feriecenter bekommen haben. Mit dieser durften wir dort kostenlos baden gehen und hätten die Bowlingbahn und das Spieleland nutzen können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Raumaufteilung des Hauses mit 5 Schlafzimmern war sehr gut. Wohnraum und Küche waren ansprechend eingerichtet, die Bäder sehr gut ausgestattet. Die Fußbodenheizung im ganzen Haus war sehr angenehm.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.877
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...