Poolsommerhus med sauna og spabad i Ho tæt på Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 20, Ho

- Sommerhusnr.: 61180
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervænget 20 i Ho, et naturskønt ferieområde tæt på Blåvand, ligger dette hyggelige poolsommerhus med plads til 8 personer og 2 hunde. Sommerhuset er renoveret i 2017 og er indrettet med blandt andet sauna og spabad. Et ideelt valg til en storslået ferie med familien eller vennerne.

Aktiv ferie med swimmingpool, spa, sauna og bordfodbold

Feriehuset i Ho danner de perfekte rammer for en både aktiv og afslappende ferie i den vestjyske natur. På de 181 kvadratmeter er der god plads til hele familien eller alle vennerne, og den hyggelige og komfortable indretning leder straks tankerne hen på den klassiske sommerhusferie.

Kan I lide at være aktive, vil I elske den 18 kvadratmeter store swimmingpool, hvor I kan få en forfriskende dukkert lige fra morgenstunden. Efter en dejlig svømmetur kan I få varmen i sommerhusets sauna eller i spabadet, der har plads til hele 4 personer. Den aktive ferie fortsætter rundt om bordfodboldbordet, hvor I kan udfordre hinanden på kryds og tværs til et slag bordfodbold.

En god feriedag rundes allerbedst af på sofaen med fødderne opad og en god bog i hånden, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Rolig beliggenhed, stor solterrasse, gynge, sandkasse og fodboldmål

På de solrige dage kan I rykke feriehyggen ud på den store terrasse. Her står både havemøbler, liggestole og grill klar til jer. Den 2.500 kvadratmeter store grund er godt afskærmet af høje træer og råder over en stor græsplæne, hvor børnene og hundene kan tumle rundt, mens I ser på fra terrassen. Der er både gyngestativ, sandkasse og fodboldmål på grunden.

Ho er generelt et roligt ferieområde fyldt med smuk natur, og skal der ske lidt mere, bringer en kort køretur jer til den populære ferieby Blåvand, som med sine mange små forretninger, restauranter og diverse aktivitetstilbud har noget for alle aldre.

Den hvide sandstrand og det dybblå Vesterhav er selvfølgelig et ”must-see”, når I først har taget turen til Blåvand, og både to- og firbenede feriegæster vil elske en gåtur i den friske, salte havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61180

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt feriehus!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:181 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Ho Bugt
  • Tirpitz
  • Blåvand Zoo
  • Filsø (ca. 25 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...