Nyt luksushus med biograf, aktivitetsrum og wellness

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Skallingevej 7B, Ho

- Sommerhusnr.: 61202
10 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 24
Swimmingpool
8 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal I forkæle jer selv med et ophold i den vildeste luksus, skal I tage til Skallingevej 7B i Ho, hvor et helt nyt hus bygget i udsøgte materialer og med alle ønskelige faciliteter venter på op til 10 personer. Udover at elforbruget er inklusive i lejeprisen får I: soveværelser med eget badeværelse, biograf, aktivitetsrum med bordtennis og billard, 24 m2 pool, sauna, udespa, carport med ladestander (husk kabel/adapter).

Huset, I ikke ønsker at rejse hjem fra

Det 269 m2 store luksushus kan danne rammen om en uforglemmelig ferie, hvor I i den grad forkæler jer selv. Den fine planløsning giver god plads til alle og gode muligheder for at være samme – også hver for sig. Lige fra ankomsten i den rummelige entre, hvor der er mulighed for at komme af med overtøjet, og videre ind i husets hjerte: det store køkken/alrum.

Stort åbent køkken/alrum med brændeovn

Det veludstyrede køkken har naturligvis alt moderne udstyr – opvaskemaskine, store køle/fryseskabe, ovn i løftehøjde og induktionskogeplade på køkkenøen. Derved kan kokken og køkkenhjælperne stadig deltage i samtalen ved spisebordet eller se, hvem der vinder i brætspillet. Der er god plads til alle i de lækre sofaer, der frister til hygge og samvær foran brændeovnen.

Direkte fra stuen er der adgang til det 30 m2 store multirum med både bordtennis og billard og mon ikke I finder tid til at kåre ferien mester.

Feriehuset har 5 store soveværelser – alle med brede senge, god skabsplads, egen fladskærm og direkte adgang til eget moderne badeværelse med gulvvarme naturligvis. Et fornuftigt tip: brug en energivenlige varmepumpe til at vedligeholde en behagelig varme i huset og bemærk, at strømforbrug er inkluderet i prisen.

Biograf og wellness – tid til forkælelse

Som noget helt særligt har dette feriehus også en biograf, hvor yndlingsfilmene eller fx en James Bond 007 maraton kan nydes. Når hjernen er mæt af indtryk og I trænger til at forkæle kroppen lidt, kan I hoppe i den 24 m2 pool eller tage en tur i saunaen. Skulle lidt afslapning i spaen lokke, må I ud på en dejlige terrasse og sænke jer i det varme vand – måske er I heldige at kunne se stjernehimlen.

På terrassen er der naturligvis både liggestole til soldyrkerne og behagelige havemøbler, hvor veltilberede måltider fra gasgrillen kan indtages med et godt glas vin.

Beliggende i flot naturområde

Selvom I nok slet ikke har lyst til at forlade feriehuset, befinder I jer dog i et flot naturområde tæt på Ho Kro, golfbane og fodboldgolf, for ikke at nævne selve Skallingen med flotte strande og unikt klitlandskab. Ikke langt derfra ligger også Blåvand med de mange fristende butikker, gode restauranter og caféer og spændende attraktioner: Blåvandshuk Fyr, Blåvand Zoo, Bunkermuseet Tirpitz med meget mere. I det hele taget er hele Vestkystens ferieområde og Esbjerg indenfor kort køreafstand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61202

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet 5 SZ mit komfortablen Betten, allerdings eingeschränktem Schrank-und Stauraum. Der Wohn-und Essbereich ist modern und schön eingerichtet. Die Terrasse, Gartenmöbel – und liegen sind bequem und hochwertig. Whirlpool und Innenpool laden zum entspannen ein. Die Sauna ist nur nacheinander nutzbar.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:269 / 2.502
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

6 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...