Skønt sommerhus med spabad, vildmarksbad og sauna i Ho

4
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 3, Ho

- Sommerhusnr.: 61250

Er I på udkig efter et sommerhus, hvor I kan holde en dejlig afslappende ferie? Så er dette sommerhus på Nørballevej 3 i Ho nær Blåvand helt perfekt til jer. Sommerhuset rummer plads til 6 personer og 2 hunde, og det er både indrettet med spabad, vildmarksbad og sauna – alt, I har brug for til at holde en afslappende ferie ved Vesterhavet!

Hold en afslapningsfyldt ferie med vildmarksbad og udendørs sauna

Sommerhuset på Nørballevej 3 vil helt sikkert give jer den afslappende ferie, I er på udkig efter – især det store og skønne udendørsområde vil I uden tvivl elske.

På den afskærmede terrasse kan I lægge jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens børnene leger i sandkassen og gynger. Om aftenen kan I bikse lækker mad sammen på grillen og nyde de varme ferieaftener ude på terrassen.

Skulle man få brug for en stille stund for sig selv, kan man trække op til hængekøjen, der hænger i skoven, hvor der kan slappes fuldstændig af i fred og ro med en god bog til lyden af fuglenes kvidren og vinden i træerne.

Et højdepunkt ved sommerhuset er helt sikkert vildmarksbadet, der er i haven, hvor I kan slappe fuldstændig af under åben himmel. Prøv det om aftenen, når stjernerne titter frem – det er en helt fantastisk oplevelse at sidde der i det varme vand, mens I ser op på den smukke stjernehimmel. Efter en tur i vildmarksbadet, kan I for en stund sætte jer ind i den udendørs sauna, inden I trækker indendørs for natten.

Nyd lidt wellness i spabadet eller slap af foran brændeovnen

Det er ikke kun udendørs, I finder skønne faciliteter, der lægger op til en afslappende ferie – på sommerhusets badeværelse finder I nemlig et lækkert spabad, hvor I kan læne jer tilbage og slappe fuldstændig af i det varme vand og de skønne bobler.

Ud over badeværelset er der i sommerhuset også 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge, og et køkken med åben forbindelse til stuen, der tilsammen udgør sommerhusets opholdsrum. Her vil I med garanti tilbringe mange skønne feriestunder sammen. For ekstra hygge kan I tænde op i brændeovnen.

Skønne naturomgivelser i Ho – få kilometer til Vesterhavet

Ligesom sommerhuset er omgivet af en masse skøn natur, så er der også mange naturskønne oplevelser i Ho, som I kan opleve til fods eller på cykel.

Ho er et hyggeligt ferieområde, der har gårdbutikker, en hyggelig kro og et feriecenter, hvor der er mange sjove indendørs aktiviteter – perfekt, hvis vejret en dag ikke skulle være helt med jer.

Ikke langt fra sommerhuset, nærmere bestemt 3,5 kilometer, ligger det skønne Vesterhav, som uden tvivl er et besøg værd – uanset om I vil en tur i vandet, ligge og dase på stranden eller gå en tur langs den smukke kyst.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.950
Renoveret / Byggeår:2005 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Ho Bugt
  • Tirpitz
  • Blåvand Zoo
  • Filsø (ca. 25 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...