Dejlig ferielejlighed til 2 personer – 100 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Golfvejen 2B, 216 st, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71027
2 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I et par, der gerne vil holde ferie på Fanø? Så tag et kig på denne dejlige ferielejlighed på Golfvejen 2B, 216 st i Fanø Bad, der rummer plads til 2 personer og derfor er det oplagte valg for en parferie. Den dejlige ferielejlighed, der er renoveret i 2021, er desuden beliggende kun 100 meter fra stranden, Så uanset om I er til badeferie eller action med diverse friluftsaktiviteter, er dette perfekt for jer.

Hyggelig indretning med komfortable møbler

I ferielejligheden på Golfvejen 2B, 216 st, der er renoveret i 2021, træder I ind i en hyggelig indretning, og der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer godt tilpas i den 37 kvadratmeter store ferielejlighed.

I ferielejligheden vil I uden tvivl komme til at tilbringe meget tid i det hyggelige alrum, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet. Her kan I være sammen om at lave mad, spille spil og se film. I alrummet har I også et skønt lysindfald fra det store vinduesparti.

Efter en dejlig feriedag på Fanø kan I søge mod ferielejlighedens soveværelse, der er indrettet med en dobbeltseng. Her kan I få jer en god nats søvn og samle ny energi til jeres næste feriedag. I både soveværelset, stuen og på badeværelset er der gulvvarme, så jeres dage ikke starter med kolde fødder.

Nyd solen på terrassen

Fra alrummet kan I træde ud på den åbne terrasse, hvor I kan nyde de solrige feriedage. På terrassen har I havemøbler til rådighed, som I kan finde jer godt til rette i. På de lune ferieaftenener kan I også spise aftensmaden på terrassen.

Bo 100 meter fra stranden

Når I holder ferie i denne dejlige ferielejlighed, bor I blot 100 meter fra stranden. Det vil altså ikke tage jer mange minutter at nå til de brede sandstrande, hvor I kan nyde lange gåture, flyve med drager og meget andet.

I kan også tage ud at gå eller cykle ad de mange stier, der er på Fanø, hvor I kan udforske den skønne natur, som øen byder på.

Vil I holde ferie på Fanø, skal I først omkring Esbjerg, hvorfra I skal sejle med færgen til Fanø. Efter færgeturen, der kun varer 12 minutter, er I fremme på Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 71027

DK
D.
sagde , Danmark

Enkel og funktionel indretning. Lejligheden har det forventelige, pris og niveau harmonerer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung ist sehr gut eingerichtet,leider etwas hellhörig.Strandnähe ist super auch der Weg zum Kaufmann ect.

DE
D.
sagde , Deutschland

Prima Unterkunft.
Alles mehr als ausreichend vorhanden.
App. und Inventar sauber und in gutem Zustand.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:37
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...