Moderne 5-stjernet rækkehus, blot 300 meter fra stranden på Fanø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 44G, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71038
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Længes I efter ferie i naturskønne omgivelser, men med stranden indenfor kort afstand? Så er dette, i 2021 opførte rækkehus, på Strandvejen 44 G lige det rette for jer. Det moderne indrettede rækkehus har plads til 4 personer. Rækkehusets 118 m2 er fordelt på 2 etager, og rummer alt hvad I har brug for under en afslappende ferie. Velkommen til ferieidyl på skønne Fanø!

Stilfuld og moderne indretning, med god komfort til 4 personer

Det i 2021 nybyggede feriehus, beliggende på Strandvejen 44 G, rummer en moderne og skandinavisk indretning, med hverdagens komfort nænsomt integreret. I stueetagen har I det lyse køkkenalrum, med masser af plads til fælles madlavning. Det veludstyrede køkken er udstyret med opvaskemaskine, og I finder også her spisepladsen.

På 1. salen ligger husets dagligstue, med en stor komfortabel sofa, med plads til hele familien, så I kan hygge jer om aftenen med en god film. Herfra har I også adgang til den store balkon, hvorfra I kan nyde Vesterhavets friske, salte havluft eller observere den smukke solnedgang, med de smukke pastelfarver der indhyller himlen.

I feriehuset har I 2 gode soveværelser, hver udstyret med en god 180×200 cm dobbeltseng. Derudover får I også her 2 badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene også råder over både vaskemaskine og tørretumbler. Takket være de 2 badeværelser, er dette feriehus også velegnet til en ferie med venner.

Fantastisk beliggenhed blot 300 meter fra stranden – med overdækket terrasse

Med udgang fra køkkenalrummet, ligger feriehusets terrasse, som er delvist overdækket. Her har I gode komfortable havemøbler til rådighed samt en gasgrill, så I her kan tilberede og nyde aftenens måltid på de lune sommeraftener. På den oven liggende balkon er der ligeledes havemøbler, her dog i loungestil.

I umiddelbar nærhed af feriehuset ligger flere butikker, caféer og restauranter og det nærmeste supermarked ligger kun 1200 meter væk og kan nås hurtigt til fods eller på cykel. Lige overfor venter Danmarks ældste golfbane, på en helt fantastisk beliggenhed midt i naturen, på at blive besøgt af jer. Fanø Bad er en idyllisk lille badeby, med masser af spændende aktiviteter for enhver.

Frihed, Frisk luft og Fantastisk natur – Velkommen til Fanø!

Uanset hvilken type ferie I søger, er Fanø bestemt et besøg værd. Her er der frihed, ro, smuk natur, kultur og venlige mennesker, og en Ø-ferie er bare noget ud over det sædvanlige. Lad dig fortrylle af de små charmerende byer, de lange smukke sandstrande og de dybe skove og den afslappende atmosfære.

Er I til sport og action, så er I her havnet det helt rigtige sted. Fanø er særligt elsket af kitesurfere, windsurfere og strandsejlere – men er du til badeferie og ravsamling, så er der også rig mulighed for dette.

Glæd jer til en fantastisk ferie i det smukke danske Vadehav, og lad Ø-eventyret begynde. Vi ses på Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 71038

DE
D.
sagde , Deutschland

Ganz neues zuckersüßes Ferienhaus in einer Reihenhaussiedlung in unmittelbarer Strandnähe. Das Haus verfügt über 2 Etagen mit 3 Schlafzimmern und 2 voll ausgestatteten Badezimmern. Hier finden sich auch Waschmaschine und Trockner. Ein Muss für den Urlaub als Familie. Hier muss auf nichts verzichtet werden. Neben der gelungenen Aufteilung von Küche und Esszimmer im Erdgeschoss und Wohnzimmer im Obergeschoss gibt es noch eine großzügige Terrasse mit kleinem Gartenanteil und einen überdachten Balkon mit gemütlichen Loungemöbeln im Obergeschoss. Hier muss unbedingt der luxuriöse Weitblick erwähnt werden. Perfekt für Familien mit bis zu 2 Kindern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit geschmackvoller, hochwertiger Einrichtung in Strandnähe, kann ich nur weiterempfehlen…

DE
D.
sagde , Deutschland

Neues, geräumiges Ferienhaus in StrandnäheSoverum:2
Bolig-/Grundareal:118
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...