Charmerende feriehus i naturskønne omgivelser på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Nytoften 1, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71054
5 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Trænger I til at komme væk fra hverdagens trummerum, og bare nyde hinanden og den friske luft? Så er feriehuset beliggende på Nytoften 1 i Fanø Bad det helt rette for jer. Med et boligareal på 90m2 med den isoleret udestue, er der her rig plads til hyggelige stunder for familien eller vennerne. Her er plads til 5 personer og en hund, og med kun 1600 meter til stranden og Vesterhavet, er feriehuset det ideelle sted at tilbringe jeres ferie.

Klassisk indretning med plads til hyggelige stunder

Feriehuset, der i 2023 gennemgik en renovering, byder på en hyggelig og komfortabel indretning i charmerende omgivelser. Den hyggelige atmosfære som biopejsen sørger for gør, at I vil føle jer hjemme med det samme I træder ind over dørtærsklen. Slap af med en god bog på den komfortable sofa eller nyd hyggelige aftener med dine kære omkring spisebordet med et brætspil eller lækre måltider tilberedt i køkkenet, der ligger i åben forbindelse til stue og spiseplads.

Feriehuset har plads til i alt 5 personer fordelt på 3 soveværelser, der er udstyret med henholdsvis 2 komfortable dobbeltsenge og 1 enkeltseng, så alle kan få en god nats søvn og samle fornyet energi til næste feriedag. Badeværelset med bruseniche er lyst indrettet.

Feriehuset opvarmes via en energisparende varmepumpe, hvor du nemt og hurtigt kan regulere rumtemperaturen og sørge for behagelig indeklima året rundt. Desuden er der i feriehuset vaskemaskine, så tøjvasken hurtigt er klaret.

Kuperet klitgrund med lukket terrasse og udkigspost

Feriehuset er beliggende på en kuperet klitgrund, der omkranser feriehuset nænsomt og sørger for læ og masser af plads til leg. Nyd solrige dage i haven og slap af på den lukkede terrasse, der er indrettet med havemøbler. Her står der en grill til rådighed, som I kan benytte til hyggelige aftener hvor I evt. kunne prøve lækre lokale specialiteter tilberedt under åben himmel.

For de små er der en sandkasse, hvor de kan hygge sig. Desuden er der også rutsjebane på siden af klitten, de kan lege på. På toppen af klitten er der indrettet en hyggelig udsigtsplads, hvor I kan sidde og nyde udsigten til det omkringliggende landskab.

Spændende aktiviteter inden for rækkevidde

Indkøbsmuligheder, spisesteder mm., venter jer blot 400 meter væk fra feriehuset, hvor stranden og det brusende Vesterhav venter jer blot 160 meter væk. Nyd lange gåture langs stranden og udforsk Fanøs kystlandskab, mens I nyder den friske havluft. Udforsk også det charmerende nærområde omkring feriehuset og opdag de maleriske landsbyer som Fanø har at byde på. Jeres firbenede ven er der endda også tænkt på, da der midt på Fanø er anlagt en stor hundeskov, hvor jeres hund kan boltre sig og brænde energi af.

Gør jer klar til uforglemmelige oplevelser og øjeblikke af afslapning. Fanø nås via en kort sejltur fra Esbjerg. Oplev skønheden på Fanø og glem hverdagens stress. Velkommen til Fanø – perlen i vadehavet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2023 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...