Fantastisk feriehus i første klitrække på Fanø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kystvejen 19, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71061
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om ferie i de smukkeste rammer? Så er Kystvejen 19 det oplagte valg for op til 5 personer. Fra sommerhuset, der er placeret i første klitrække, er der nemlig udsigt til Vadehavet, og på gåben er der kun 450 meter til en af Danmarks smukkeste strande i Fanø Bad. Her får I en charmerende indretning med brændeovn og god plads til familiehygge.

Panoramaudsigt – kun et stenkast fra vandet

Feriehuset på 99 m2 med eminent udsigt til klitter og hav er renoveret i 2020, og her er virkelig kræset for detaljerne både stilmæssigt og i valg af materialer og møblement.

Når I skal samle energi og sove godt, så venter der 3 soverum med henholdsvis 2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng. Alle værelser, foruden stuen, er udstyret med fladskærme, hvis man vil hygge med en film på tv. De 2 indbydende badeværelser med brusere og fritstående badekar på det ene indbyder til længerevarende hyggeophold med mulighed for en afslappende spadag med selvforkælelse på opvarmede gulve.

Køkkenalrummet er oplagt til hyggelige feriestunder – her kan I både tilberede og spise god mad, spille spil, læse eller se film, alt imens brændeovnen fuldender den hyggelige stemning med sin lystige knitren i baggrunden.

I afdelingen af alrummet med det topmoderne køkken vælter ovenlyset ind fra de store tagvinduer. Her kan man hurtig få overstået det praktiske husarbejde ved brug af alle moderne hjælpemidler såsom induktion, indbygget ovn og opvaskemaskine samt køleskab med fryser. I forlængelse af feriehuset er der separat vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask.

Indbydende træterrasse med havemøbler

Feriehuset er omgivet af træterrasse hele vejen rundt, så her kan man roligt gå på bare tæer, mens man griller på gasgrillen eller daser i havemøblerne og på solvognene. Solnedgangene kan nydes på første parket på den smukke naturgrund, hvor et træbord med indbyggede bænke er opstillet i klitten.

Fanøs brede strande danner rammen for den perfekte ferie. Her er rigeligt med plads til både drageflyvning, blokart og for eksempel strandsvævefly. Mange er også heldige at finde rav på stranden efter en god storm. I Sønderho er der også sælkolonier, man kan komme tæt på ved lavvande på gåben, eller man kan sejle forbi med båd.

På Fanø er der gode gourmetoplevelser, der er tilberedt med lokale råvarer på øens mange restauranter og cafeer. Desuden er det hele året rundt værd at tjekke, hvad der foregår på øen af kulturelle oplevelser fra festivaler til Fannikerdage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71061

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in super Lage hinter den Dünen und man kann somit auf die Terrasse und das Meer hören und auch sehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbares Haus in der ersten Reihe mit grosser Terrasse moderner Küche u d einer Wellnesbadewanne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles gelegenes Ferienhaus was renoviert worden ist. Das Meer kann man allerdings nur von der Terrasse teilweise und von der Holzbank gut sehen.
Sehr hilfreich ist auch der WLAN Zugang. Uns hat er geholfen die Bedienungsanleitungen von den Elektrischen Küchengeräten runter zuladen. Später haben wir auch die Anleitungen in Schubladen gefunden, waren logischerweise auf Dänisch aber teilweise auch mit Abbildungen.
Nach zwei Wochen wusste man auch was in welcher Schublade war. 🙂
Nachdem duschen lässt es sich leider nicht vermeiden das man den Vorderen Badbereich unter Wasser setzt.

Was uns besonders gefallen hat war die ruhige Lage, das relaxen auf der Terrasse. Morgens beim Frühstücken und abends beim Abendessen von der Terrasse aus das Meeresrauschen zu hören.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.014
Renoveret / Byggeår:2020 / 1995

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...