Charmerende feriehus til 6 personer og hund på Fanø

3
icon
icon
icon

Kallesbjergvej 74, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71065
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Nyd ferien med familien eller vennerne med op til 6 personer i dette indbydende, klassiske sommerhus på Kallesbjergvej 74 i Fanø Bad. Feriehuset i træ er beliggende på en dejlig naturgrund i rolige omgivelser, hvor træterrasserne er læ-fyldte at opholde sig på. Jeres hund er også velkommen her.

Hyggelige feriestunder for hele familien

Når hele ferieflokken samles til hyggelige stunder, er alrummet med de mange vinduer og lysindfald oplagt at samles i til diverse aktiviteter. Her kan I lave det hele sammen i indbydende omgivelser med en lys skandinavisk indretning, lige fra en omgang brætspil til at tænde for en god film på tv’et. Kom helt ned i gear, mens brændeovnen spreder sin hyggelige, knitrende varme. Desuden er varmepumpen med til at opretholde en energivenlig ferie og et godt indeklima.

I feriehusets 3 soveværelser kan I lade op til en ny dag. Værelserne er indrettet med 4 enkeltsenge og 1 dobbeltseng. Derudover er der 1 badeværelse med bruseniche til rådighed.

Sommerhuset er udstyret med gode praktiske faciliteter med både en 90 liters fryser, en mikrobølgeovn, samt en opvaskemaskine, og der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler at benytte sig af, der gør jeres ophold funktionelt og nemt at overskue.

På udeområdet har I også to dejlige terrasser, hvor I kan sidde i læ og dase i havemøbler og liggestole, og om aftenen kan I samles på terrasserne til en lækker middag, der kan tilberedes på gasgrillen.

Naturen, kultur og gourmetoplevelser

Turen til Fanø går over Esbjerg, hvorfra der sejler en færge til øen på 12 minutter, hvor sælerne ofte ligger på sandbanken ved færgehavnen, og byder velkommen. Der er rig mulighed for aktiviteter året rundt på Fanø, hvor badestrandene er nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlige med lavt vand.

Fanø byder på masser af skøn natur, og er kun 60 kvadratkilometer stor, og er derfor helt ideel til cykelture. Til eksempel er der cykelsti hele vejen de cirka 12 kilometer fra Nordby til Sønderho i syd. I kan også vælge at tage på en guidet knallerttur for at se øen. På turen kan man blandt andet høre om de 350 historiske bunkere fra 2. Verdenskrig.

Der er flere udbydere på øen af diverse strandaktiviteter. Lige fra blokart til drageflyvning, og man kan også, især efterår og vinter, lede efter havets guld i form af rav, hvilket er allerbedst efter en kraftig storm.

Øens mange restauranter og caféer byder på kulinariske oplevelser med fokus på lokale råvarer. Fanø har sit eget bryggeri samt flere slags rom og gin fra lokale producenter.

Rigtig god ferie på Fanø – en perle i Vadehavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71065

DE
D.
sagde , Deutschland

super schönes Haus, das hygge perfektioniert hat. Gemütliche Einrichtung, toller Kamin und wunderschöne Sonnenuntergänge mit Blick auf die Dünen. Einfach toll!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus. Es ist alles da.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus,fantastischer Ausblick,super sortierte Küche,gut wärmender Kaminofen,harmonisches Interiör..insgesamt sehr behaglich und gemacht für erholsame Tage.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.993
Renoveret / Byggeår:2016 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...