Feriehus til 4 personer – 300 meter til stranden i Fanø Bad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 44L, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71085
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I en lille familie eller 2 par, der ønsker at nyde en ferie tæt på Vesterhavet med den smukkeste natur lige om hjørnet? Så er dette moderne rækkehus på Strandvejen 44L, der blev opført i 2021, måske lige det rette for jer. Her venter jer 112 m2 med stilfuld indretning, 2 soverum og 2 badeværelser fordelt på 2 etager, blot 300 meter fra stranden. Her får I den perfekte base for jeres ferie på den idylliske ø midt i vadehavet.

Stilfuld og moderne indretning – med badekar til hyggelige stunder

Feriehuset blev opført i 2021 og fremstår lyst og moderne. Stueetagen råder over et soverum med en 180×200 cm dobbeltseng samt et badeværelse med bruseniche. Her står jer også både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Derudover venter jer her det lyse og rummelige alrum, hvor spisepladsen ligger i åben forbindelse til det veludstyrede køkken, der indeholder både opvaskemaskine og induktionskomfur. Herfra har I også udgang til den tilstødende terrasse, der er indrettet med havemøbler og grill. Her kan I nyde aftenstunden med lokale specialiteter tilberedt på grillen med et køligt glas vin, alt imens næste feriedag planlægges.

Førstesalen er indrettet med endnu et soverum med en 180×200 cm dobbeltseng og et badeværelse med badekar. Hvem kunne ikke godt ligge her og dase efter en aktivitetsrig dag på Fanø? Takket være de 2 badeværelser, der begge er med gulvvarme, er dette feriehus også særligt egnet til en ferie med venner.

På første sal venter jer også feriehusets stue, hvor I kan slænge jer i sofaen med en god film på TV. Stuen har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier ud til den vestvendte balkon, der er indrettet med loungemøbler. Her kan I læne jer tilbage og se, hvordan solnedgangen farver himlen i de smukkeste pastelfarver og lytte til lyden af bølgernes brusen. Alternativt kan I gå ned til stranden, der blot ligger 300 meter fra feriehuset, og slå jer ned på et tæppe. Herfra er udsigten til solnedgangen spektakulær, når solen langsomt dykker under havets overflade.

Fanø Bad – idyllisk badeby direkte ved stranden

Fra jeres feriehus på Strandvejen 44L har I ikke langt til hverken strand eller by. I nabolaget omkring feriehuset venter jer et væld af aktiviteter og smuk natur. Lige overfor feriehuset ligger Danmarks ældste golfbane med en helt fantastisk beliggenhed midt i naturen. Det nærmeste supermarked ligger kun 1200 meter væk og kan også hurtigt nås til fods eller på cykel, hvis I ønsker at tage en pause fra bilen.

I Fanø Bad ligger flere små butikker med brugskunst og beklædning samt cafeer og restauranter der byder på lokale specialiteter. Derudover har både Nordby og Sønderho flere butikker og gode spisesteder, så det kan klart anbefales at komme øen rundt og opleve de autentiske landsbyer.

Fanø byder på vidunderlig natur, lige fra den brede sandstrand, hvor I kan slentre langs vandkanten, samle rav eller prøve kræfter med vind- og vandsport såsom Blokart, til den uberørte natur med skove, enge og søer, der nemt nås på cykel via de mange anlagte cykelstier, der fører jer øen rundt.

For de store shoppingoplevelser, kan I tage på dagstur til Esbjerg, hvor den hyggelige gågade ligger blot få hundrede meter fra færgelejet. Her venter jer mange spændende butikker, museer og et indkøbscenter for enden af gågaden.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:112 / 0
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...