Ferielejlighed til 5 personer blot 50 meter fra stranden i Fanø Bad

3
icon
icon
icon

Strandvejen 61C, 204 1, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71090
5 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Går I og drømmer om at vågne op til lyden af brusende bølger? Så er denne ferielejlighed på Strandvejen 61C 204 i Fanø bad den helt rigtige for jer. Her venter jer en lejlighed blot 50 meter fra stranden, med en fantastisk panoramaudsigt udover området Fanø Bad og klitterne. Her får I en dobbeltlejlighed med plads til 5 personer, der indeholder 2 soverum, 2 badeværelser samt 2 balkoner hvorfra I kan nyde de varme sommerdage. Jeres hund er her også mere end velkommen.

Skøn dobbeltlejlighed med ideel opdeling til den lille familie eller vennepar

Ferielejligheden er oprindeligt 2 lejligheder der er slået sammen, hvilket giver en god fordeling. Fordelt på de 88 m2 venter jer her et veludstyret køkken alrum, hvor I kan tilbringe tid sammen med et brætspil eller en god middag. Dertil er der her også et soverum samt et badeværelse med gulvvarme.

I den anden del af lejligheden venter jer en stor og rummelig stue med en hyggelig indretning, samt et andet soveværelse og et badeværelse med gulvvarme. Det ene badeværelse er med badekar mens det andet er med bruseniche.

Til de solrige dage, er der to store sydvendte terrasser med tilhørende havemøbler, hvor I allerede fra morgenstunden kan sætte jer til rette med kaffen og nyde den salte havluft og fuglefløjt i det fjerne. På stormfulde dage, vil I her også kunne høre det brusende Vesterhav.

Et væld af aktiviteter til store og små

I Fanø Bad er der masser af oplevelser for både børn og vokse, der er masser af skønne butikker, cafeer og så videre. Som en del af Feriecenter Vesterhavet i Fanø bad venter jer her også et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Her kan I prøve kræfter med indendørs aktiviteter som bordtennis, aishockey eller en tur i svømmebassinet med tilhørende sauna.

Udendørs venter jer både en solopvarmet svømmingpool, skak, legeplads, gril område mm. Dertil et også et vaskerum med vaskemaskiner og tørretromler.

For at komme til Fanø, skal I med færgen fra Esbjerg. Færgeturen tager omkring 12 minutter, og på turen er der er god mulighed for at se sæler omkring Nordby havn, hvor sælerne ved lavvande ligger og daser på den store sandbanke.

 

NB* Bemærk at ferielejligheden ikke er for gangbesværede.
Den udendørs swimmingpool kan benyttes i perioden 1. juli – 1. september. Der forefindes en rampe bag Blok B, for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71090

DE
D.
sagde , Deutschland

Anlage schon etwas älter, oder insgesamt gute Qualität, Bäder bald mal zu renovieren – Preis/Leistung Top!

DK
D.
sagde , Danmark

Skønne senge og dyner.
Man havde lyst til, at blive liggende lidt længere.
Dejlig stor opvaskemaskine.
Stort køleskab.
Det kunne måske være en god ide, at gøre opmærksom på, at fryseren står i skabet i det ene soveværelse

DK
D.
sagde , Danmark

Lejligheden er godt udstyret og det at det er to lejligheder som er slået sammen giver god plads, det er dejligt! Udsigten er skøn, også selvom lejligheden er placeret i c- bygningen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:88 / 0
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...