Moderne feriehus til 4 personer med enestående beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 44C, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71109
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Blot et stenkast fra den brede sandstrand og det brusende Vesterhav, venter jer her på Strandvejen 44C et moderne og stilfuldt indrettet feriehus med plads til 4 personer. Feriehuset er indrettet over 2 etager med 2 badeværelser og er derfor ideel til den lille familie eller vennepar. Her venter jer et skønt feriedomicil med alle de bekvemmeligheder I har brug for under jeres ophold. Her vil I med garanti kunne mærke feriestemningen og afslapningen brede sig i det øjeblik I træder indenfor døren.

Stilfuld indretning og hyggeligt udemiljø for den rette ferieatmosfære

Feriehuset er indrettet i 2 etager med et boligareal på 112m². Her venter jer i stueetagen en rummelig spiseplads med smukt lysindfald samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine der letter oprydningen efter madlavningen. Her er der god plads, så I sammen kan fremtrylle lækkerier. Her har I ligeledes god opbevaringsplads til jeres fødevarer, da køkkenet er udstyret med 60-liters fryseplads.

Fra køkkenet er der udgang til den overdækkede terrasse, hvorfra I kan nyde lækre lokale delikatesser tilberedt på grillen og dele uforglemmelige øjeblikke. Uanset om I vil afslutte dagen med et glas vin eller bare nyde den friske luft og roen, har I her fra terrassen den rette atmosfære – og da den er overdækket, giver den skygge for solen og giver jer mulighed for at nyde naturen, selv i skiftende vejrforhold.

Opholdsstuen befinder sig på første sal, og er indrettet med rolige nuancer og bløde møbler, så I rigtigt kan slappe af og nyde aftenerne med en god film via Apple TV. Herfra har I ligeledes udgang til Balkonen, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt udover Fanø Bad.

Komfortable senge og moderne badeværelser

Feriehuset er indrettet med 3 soverum, der fordeler sig på begge etager. Disse er alle indrettet med komfortable dobbeltsenge, så I kan slappe af og lade batterierne op efter en begivenhedsrig dag i naturen. Her kan I altså altid finde den perfekte sengeplads om I er 2 vennepar eller en lille familie på tur sammen.

Om morgenen behøver I ikke frygte kø til badeværelset – der er nemlig 2 af dem. Badeværelserne ligger på hver sin etage, hvor der i stueetagen også er en vaskemaskine og tørretumbler tilgængelig, så I nemt og hurtigt kan friske tøjet op inden hjemrejse.

Formidabel beliggenhed blot 300 meter til stranden

Feriehuset på Strandvejen 44C har en enestående beliggenhed kun 300 meter fra stranden. Dette betyder, at I hurtigt og nemt kan komme ned til Vesterhavet og mærke den friske havbrise og det bløde sand mellem tæerne. Nyd romantiske gåture hånd i hånd langs vandkanten, slap af i solen eller nyd en dukkert i bølgen blå. Her er mulighederne mange.

Nærmeste indkøb venter jer blot 1200 meter fra feriehuset, så I hurtigt og nemt kan få købt ind til ferien. ER I ude efter shopping muligheder, findes der mange små, charmerende specialbutikker i både Nordby og Sønderho, som begge er et besøg hver.

 

NB* Feriehuset lejes kun ud til 4 personer, trods flere sengepladser!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:112
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...