Tradionelt sommerhus med brændeovn på Fanø

3
icon
icon
icon

Nørre Meldbjergdal 28, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71126
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til det strandnære ferieområde Fanø Bad på Fanø, hvor I finder dette fine feriehus på Nørre Meldbjergdal 28. Kun 800 meter fra den vidunderlige strand, afskærmet bag træer på en skøn naturgrund, venter feriehuset på jer. Sommerhuset er perfekt til en familie med børn, men selvfølgelig også til venner, der ønsker at tilbringe en hyggelig ferie sammen.

5-personers sommerhus med brændeovn

Glæd jer til et traditionelt, 78 m2 stort feriehus, hvor alrummet er samlingsrummet på jeres ferie. Takket være de store vinduer, med udgang til den delvist overdækkede terrasse, er alrummet indbydende og fyldt med lys.

Efter aftensmaden kan I tænde op i brændeovnen og hygge jer på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden – det er ægte feriestemning. Til de køligere dage er der en energibesparende varmepumpe til rådighed i feriehuset, som hurtigt og effektivt skaber en behagelig temperatur og et godt indeklima. Der er Chromecast og danske tv-kanaler tilgængelige i sommerhuset, så I kan holde en hyggelig filmaften.

Det rummelige badeværelse er udstyret med gulvvarme. Feriehuset har plads til 5 personer i 3 soveværelser. For de små er der et soveværelse med en køjeseng.

Grillaften på terrassen

Feriehuset ligger på en skøn naturgrund, hvor I uforstyrret kan tilbringe varme dage og lune aftener. Til afslapning er der havemøbler og liggestole til jeres rådighed. På de lune sommeraftener har I helt sikkert ikke lyst til at gå indenfor til madlavningen. Her kan I tænde op i grillen og nyde en grillmiddag udendørs.

Rolig beliggenhed i Fanø Bad

Fra byen Esbjerg er der kun 12 minutter med færgen til Fanø. Her på øen dominerer natur og ro – Helt perfekt til en afsslappende ferie med naturoplevelser. Der venter jer blandt andet 15 kilometer strand, sæler, hedelandskaber og skovområder, en naturlegeplads og de hyggelige landsbyer Nordby og Sønderho. 

Naturskønne Fanø indbyder til at lade bilen stå og udforske alt på cykel. Hvis I ikke har plads til cyklerne hjemmefra, kan de lejes direkte på øen.

Uanset om det er sommer eller vinter, har øens strande deres charme året rundt. Her vil I uden tvivl komme til at bruge meget tid i løbet af ferien. Hvad enten det er til afslapning, lange gåture eller drageflyvning – Her er mulighederne mange.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.793
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...