Feriehus til 6 personer med udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nålevej 4, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71133
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Nålevej 4, Fanø Bad, finder I det rustikke feriehus fra 2021 med 157 velindrettede m². Glæd jer til at nyde ferien sammen i fred og ro, masser af natur og en skøn udendørs spa, kan tilføje ekstra wellness til ferien. Her er alle moderne bekvemmeligheder til rådighed for jer, for eksempel 2 badeværelser, vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe. Slutrengøring er inkluderet i dette sommerferiehus, så den behøver I ikke at bekymre jer om.

Moderne, lyst feriestemning

På Nålevej 4 føler man sig hjemme straks, man træder ind ad døren. Den lyse, moderne indretning er er gennemført hele vejen. Slap af i sofaen, spil et brætspil ved spisebordet eller hyg jer med en god bog. I den store, lyse stue med det imponerende vinduesparti er der plads nok til, at alle kan tilbringe aftenen sammen.

Det åbne plan med åbent opholds-spise-køkkenområde sætter fokus på samvær, og brændeovnen sætter prikken over i’et. Køkkenet indeholder alt, hvad I har brug for til et vellykket måltid, herunder induktionskomfur, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den energibesparende varmepumpe sikrer behagelige temperaturer i feriehuset.

To rummelige og moderne badeværelser med gulvvarme gør tandbørstningen til en fornøjelse. De tre soveværelser er alle udstyret med store og komfortable dobbeltsenge, der er perfekte til at slappe af i, efter at have været ude i den friske luft hele dagen.

Terrasse og udespa

Den smukke terrasse har både et afskærmet og et overdækket område, så I kan flytte rundt efter solen. Tag solbad på liggestolene eller slap af i havemøblerne. Hvis I har børn med, kan de udforske den spændende naturgrund imens. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen. Bagefter kan I gå de 600 meter til stranden og opleve solnedgangen i Vesterhavet – det er altid en imponerende oplevelse. Slut dagen af med en uforglemmelig aften i det udendørs boblebad, og med lidt held kan I nyde stjernehimlen over Fanø.

Uforglemmelige dage på Fanø

Den smukke ø Fanø er så tæt på. Efter en 12 minutters færgetur fra Esbjerg, Danmarks femtestørste by, kommer du allerede i land på øen. Med lidt held ligger sæler og soler sig ved anløbsbroen. Fanø er knap 16 kilometer lang og mindre end 5 kilometer bred, og den er perfekt at udforske på cykel. Øens mangfoldighed – hav, strand, klitter, skov og hede – giver så meget at udforske og opleve. Landsbyerne Sønderho og Nordby inviterer dig til at tage en afslappet spadseretur gennem de smalle gader og nyde en softice på en varm sommerdag. Fanøs strande vil også danne uforglemmelige indtryk. Hav og strand så langt øjet rækker. Alle kan slappe af her. Saml skaller, flyv med drage, nyd solen eller besøg sælkolonien – der er uendelige muligheder her.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:157 / 2.000
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...