Børnevenligt feriehus med pool og spa

4
icon
icon
icon
icon

Vestervej 29B, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80166
12 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 22
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Vestervej 29B ligger dette hyggelige feriehus på Rømø. Det store poolhus er til 12 personer og en hund, og derfor helt perfekt, hvis to familier gerne vil på ferie sammen. Her står den på kvalitetstid, afslapningen i spaen og masser af sjov og spas i den store swimmingpool. Hjertelig velkommen!

Stort og velholdt sommerhus velegnet til familieferien

Et superhyggeligt sommerhus med stråtag og masser af plads. Beliggende på en stor naturgrund ligger feriehuset på hele 203 m2. Her er plads til 12 feriegæster og en hund. Planløsninger byder blandt andet på to badeværelser med gulvvarme, seks gode værelser samt en hyggelige alkove, der også kan anvendes som soveplads. Tre værelser er indrettet med dobbeltsenge, 160×200, to er indrettet med en trekvart seng, 140×200, og det sjette er udstyret med to enkeltsenge, 80×200. Her kan I sove trygt og få en god nattesøvn, så I er friske til morgendagens aktiviteter og badning.

Et højdepunkt i sommerhuset er nemlig det store poolrum. Swimmingpoolen er hele 22 m2, så der er masser af plads til boldlege og vandplaskeri. Uanset vejret kan I her få mange timer til at gå! Et stort boblebad og en dejligvarm sauna har I også til rådighed – kobl helt fra og glem hverdagen for en stund.

Når hele flokkens skal samles, kan det eksempelvis være i det store køkkenalrum, der forener stue, køkken og en skøn udestue. Her er rigeligt med siddepladser og loft til kip, hvilket skaber en rummelig og rar atmosfære. I det veludstyrede køkken kan laves lækker mad, mens børnene tegner omkring spisebordet. Efter mad klarer opvaskemaskine naturligvis oprydningen for jer! Feriehuset har alle hverdagens bekvemmeligheder såsom vaskemaskine og tørretumbler, der sørger for friske håndklæder.

Rolig naturgrund og dejlig terrasse

På sydsiden af feriehuset er en dejlig terrasse, hvoraf en del er indhegnet. Her kan I holde nogle fantastiske grillaftner, nyde morgenkaffen og solskinstimerne i løbet af dagen. Havemøblerne står klar til jer! Nyd roen på Rømø, og lad de mindste børn lege på gyngerne.

Besøg den fantastiske sandstrand, Lakolk Badestranden, på vestsiden af øen og nyd det salte bekendtskab med Vesterhavet. På vejen tilbage kan I købe ind til aftensmaden i de lokale butikker med kvalitetsvarer – fisk – grillmad – lækre brød og så videre. Tænd op i grillen og slut dagen af med at tilberede lækre grillretter sammen. Nyd et glas vin, imens solen går ned efter endnu en oplevelsesrig feriedag.

Ferie på Rømø

Naturen på Rømø har mange forskellige facetter at byde på og inviterer gerne på lange vandre- eller cykelture. Sommerhuset ligger kun i ganske kort afstand fra Vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvsliste og 1300m herfra. Her kan I tage på spændende udforskningsture, opleve naturen, samle østers eller bevæge jer rundt på hesteryg.

På den anden side af øen, og kun få kilometer væk, ligger den brede sandstrand. Nordeuropas største internationale dragefestival finder sted her hvert år. Et ideelt sted til svømning, alle former for vandsport og bygning af sandslotte.



Soverum:6
Bolig-/Grundareal:203 / 2.300
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, klinker i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...