Naturcenter Tønnisgård: Gå på opdagelse i Rømøs natur

Rømø er en sand perle i det danske Vadehav, som byder på en skattekiste fyldt med naturoplevelser. Midt i denne vidunderlige kulisse finder du Naturcenter Tønnisgård, der med sine skønne rammer inviterer dig og din familie til en dag spækket med fordybelse i Rømøs natur. Uanset om du er barn eller voksen, lokker Naturcenter Tønnisgård med deres brede udvalg af aktiviteter og oplevelser, der formår at vække nysgerrigheden hos enhver besøgende.

Holder du ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, kan du sammen med Naturcenter Tønnisgård gå på opdagelse i naturen på Rømø. Uanset om du er en eventyrlysten sjæl, en naturelsker eller blot ønsker at skabe dyrebare minder med familie og venner, er Naturcenter Tønnisgård det ideelle feriemål. Her får du nemlig muligheden for at dykke ned i Vadehavets mysterier og lade dig fortrylle af den smukke natur.

Sådan får du din rabat til Naturcenter Tønnisgård

Som gæst i et Esmark-sommerhus får du 10% rabat på guidede oplevelsesture hos Naturcenter Tønnisgård, når du bestiller din oplevelsestur* online på deres hjemmeside. 

Du skal benytte rabatkoden ‘ESTG24′, når du booker dine billetter for at opnå din rabat. 

 

*Rabatkoden gælder til bunkerture, ravslibning, vadehavsture, vadehavsekspedition og østersture (uden traktorbus) 

En skattekiste fyldt med naturoplevelser

Man kan roligt sige, at Naturcenter Tønnisgård gemmer på en ægte skattekiste for både børn og voksne. Uanset årstid formår centret at imødekomme forskellige smag og ønsker. Med mere end 500 årlige ture og arrangementer, der ledsages af erfarne naturvejledere og guider, er der en skat af viden og erfaringer at dele. Rejefangst på stranden og østers ture i Vadehavet er blot to eksempler på de mange aktiviteter, der gør det muligt for dig at forbinde med områdets unikke natur på tæt hold. Læs mere om Naturcenter Tønnisgårds aktiviteter og ture her. 

Fra havbunden til havets overfalde

Naturcenter Tønnisgård er en oplevelse i sig selv. Her kan du tage med på en eventyrlig rejse til havbunden og udforske livet under overfladen eller smage de berømte Vadehavshotdogs, der sætter gang i smagsløgene og giver en autentisk smag af området. Aktiviteterne strækker sig fra spændende vandreture, hvor naturen og kulturen smelter sammen, til kreative workshops, hvor man kan skabe sin egen smukke ravhalskæde som et ferieminde fra øen.

krabbetur-toennisgaard

Naturcenteret i den gamle kommandørgård

Naturcenter Tønnisgård, der har dybe rødder i både Rømøs historie og naturskønhed, inviterer dig ind i en af øens smukke, gamle kommandørgårde. Her vil du hurtigt opdage, at tiden nærmest står stille. Kommandørgården går langt tilbage i historien. I 1600-tallet og starten af 1700-tallet havde flere kommandører fra Rømø kommandoen på store hvalfangerbåde, som drog på handelsrejser og lange hvalfangstture i Nordatlanten.

Den tolængede stråtækte gård er i dag smukt restaureret og en oplevelse i sig selv. Den historiske atmosfære giver dig dog chancen for at dykke ned i Rømøs fortid samtidig med, at du kan lade dig inspirere af nutidens skønhed.

Naturcenter Tønnisgård

Naturcenter Tønnisgård bor i en af øens smukkeste kommandørgårde, som udover sin fascinerende historie også arrangerer mere end 500 oplevelsesrige aktiviteter og ture.

Centeret åbner dørene for både børn og voksne, der ønsker at udforske den smukke natur og fascinerende kultur på Rømø. Gennem forskellige guidede ture tager de besøgende med på en rejse til Vadehavet, hvor de kan fordybe sig i oplevelserne.

Adresse
Naturcenter Tønnisgård
Havnebyvej 30
6792 Rømø

Hjemmeside
naturcenter-tonnisgård.dk

Naturcenter Tønnisgård
chevron-down

Hvad er Naturcenter Tønnisgård?

Naturcenter Tønnisgård gør det muligt for Rømøs natur og kultur at smelte sammen. Uanset om du er en beundrer af naturen, eventyrlysten af sind eller blot ønsker at skabe uforglemmelige ferieminder med din familie, er Naturcenter Tønnisgård det ideelle rejsemål for dig.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Naturcenter Tønnisgård?

Hvert år planlægger Naturcenter Tønnisgård over 500 forskellige ture og aktiviteter. Mulighederne spænder bredt – du kan deltage i rejerfiskeri på Rømøs vestkyst, udforske østersbankerne på østersture, tage på rundvisning i bunkere og meget andet. Du kan finde yderligere information om de forskellige ture og aktiviteter, som Naturcenter Tønnisgård tilbyder, her.

chevron-down

Hvor finder jeg Naturcenter Tønnisgård?

Naturcenter Tønnisgård finder du i en af Rømøs gamle kommandørgårde. Du finder centeret på adressen: Havnebyvej 30,6792 Rømø.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger i nærheden af Naturcenter Tønnisgård?

De sommerhusområder, der ligger i nærheden af Naturcenter Tønnisgård, er Rømø, Skærbæk (ca. 17 km), Ballum (ca. 22 km), Arrild (ca. 30 km) og Højer (ca. 36 km).

Esmark udlejer flere end 100 sommerhuse i de nævnte områder, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse sammen med Naturcenter Tønnisgård, når du holder ferie hos os i et sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...