Stråtækt feriehus med vildmarksbad på Rømø

3
icon
icon
icon

Moritzvej 8, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80168
4 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I dette stråtækte sommerhus på Moritzvej 8 på Rømø kan op til 4 personer holde en god ferie. Et af sommerhusets højdepunkter er vildmarksbadet, der er helt ideelt efter en oplevelsesrig feriedag i det lune sommervejr. Sommerhuset har en pejseindsats, der spreder god varme og ekstra hyggelig feriestemning til jeres ophold i sommerhuset.

Alrum med pejseindsats

Sommerhusets hjerterum er det rummelige alrum, hvor køkken, spiseplads og stue ligger samlet i ét. Her kan I samles til hyggelige stunder, hvad enten det er til madlavning, spisning, spil eller afslapning på sofaen med en god film i fjernsynet. Der er Chromecast i sommerhuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm. I stuen er der en pejseindsats, der sætter prikken over i’et til feriestemningen. Desuden er der en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte.

Alrummet ligger i stueplan, hvor I også finder badeværelset med gulvvarme samt det ene af de i alt 2 værelser. Værelset her er indrettet med 2 enkeltsenge, mens værelset på 1. sal er indrettet med en dobbeltseng. På 1. salen finder I desuden et opholdsrum, hvorfra I har udgang til en lille altan.

Træterrasse på stor naturgrund med vildmarksbad

Til sommerhuset hører en fin træterrasse, hvorfra I kan nyde de lune sommerdage med en drink og en god bog. Her står både havemøbler, liggestole og gasgrill til rådighed, så I kan afslutte dagen med et lækkert grillmåltid.

Efter en god feriedag med masser af oplevelser, kan I hoppe en tur i det varme vand i vildmarksbadet. Det er helt perfekt til afslapning og velvære.

Ferie på Rømø

Sommerhuset ligger i Toftum, der byder på smukke, lyngklædte omgivelser. Fra sommerhuset er der 2,6 kilometer til den nærmeste badestrand, hvor I kan få feriedagen til at gå med lange gåture, badning, samle muslingeskaller og flyve med drager. Her er mulighederne mange, og på både Sønderstrand og Lakolk Strand er det tilladt at køre med bilen.

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 2 kilometer fra sommerhuset, og det kan også anbefales at besøge hovedbyen Havneby, der byder på et udvalg af butikker og gode restauranter.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:110 / 2.740
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...